lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulu saa nähtävästi sisustusvimman liikenteeseen...  Keittiön verhot olivat ihan liian kesäiset, tytön huoneeseen piti vaihtaa uudet verhot (ja vähän muutakin) ja makkariin saapuivat uudet tyynynpäälliset. Keittiöön haluaisin mieluummin ihan reippaasti punaiset verhot, mutta koska en tähän hätään löytänyt mieleisiä, päädyin noihin silittämättä siisteihin malleihin. Verhojen vaihdon jälkeen keittiö näytti jotenkin valjulta, joten kaivoin kaapista jo ajat sitten ostetun maatuska-vahakankaan ja väriä löytyi heti.

Makuuhuone on aika eri sävyinen kuin mitä koskaan olen osannut kuvitella. Jotenkin olen tullut värien suhteen paljon paljon rohkeammaksi kuin aiemmin, sisustuksen sävyt alkavat olla lähempänä niitä värejä, joita käytän vaatetuksessani mieluiten. Nyt kun sängyn päällinen näyttää hyvin lämpimän sävyiseltä, vaaleat verhot alkavat tuntua turhan kevyiltä ja vaaleilta. Haluaisin oikein paksut ja täyteläiset, tummansävyiset verhot ja myös sen kelim-maton lattialle. Jonkinmoista turvallisen pesän kaipuuta on selvästi havaittavissa. 

Keittiö tarvitsee kyllä edelleen lisäväriä. Pitääpä tutkia varastojaan ja katsoa, mikä auttaisi.

2 kommenttia:

  1. Ihania värejä! Ja miten ihana himmeli keittiössä, voi vitsit niin ostan himmelin, jos sellainen (itse tehty) tulee jostain vastaan, maksoi mitä maksoi. Äitini osasi tehdä himmeleitä ja lapsuuden jouluihin ne olennaisesti kuuluivat. Oikea himmeli on tuommoinen olkihimmeli, täytyypä katsella joulumyyjäisiä ja vastaavia.

    Muutenkin tosi kivoja juttuja teillä; ihana vahakangas, ihanat värit makuuhuoneessa, ihanat näköalat tyttäresi ikkunasta, ihanat emalimukit jne jne. Paljon on ihanaa. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo himmeli on melkoisen monitaitoisen anoppini käsialaa. Riippunut tuossa jo muutaman vuoden. Himmelit ovat kauniita, mutta ainakin noin ison kanssa on elettävä sen asian suhteen, että koriste on ympärivuotinen. Mutta toivottavasti löydät himmelisi. :)

    Niin ja kiitoksia. Pakko sanoa, että meitä hemmotellaan etenkin näköalojen suhteen; Toisella puolen taloa on joki ja toisella noita kauniita, vanhoja taloja.

    VastaaPoista