perjantai 21. joulukuuta 2012

Kolme yötä jouluun...Jatkan edelleen joulun kanssa pylly edellä puuhun tyyliä. Tänään pyyhin pölyjä, vaikka en ole vielä edes imuroinut, järjestin sentään niitä siivottavia pintoja. Huonekalutkin hyppelivät uuteen järjestykseen. Postista tulit myös pitkään himoitsemani Dulevon oranssi teekalusto omaksi joululahjakseni. Iloa hiukan himmensi, se tosiasia että postin ansiosta minulla on puolen tusinan sijaan viisi kuppia ja kasa sirpaleita. No, ei pidä toivoa liikaa, on niitä kuppeja sentään viisi ehjinä ja serviisin muut osat kuitenkin kaikki kunnossa. Mahtaiskohan jostain löytyä vielä se puuttuva kupponen joskus? Pitää aloittaa metsästys...

Noin muutenkin varaudumme hieman erilaiseen jouluun. Pikkuneiti palautti äsken kaiken päivän aikana syömänsä miehen päälle. Jännityksellä odotamme seuraavaa potilasta ja taudin kestoa. Olisi kuitenkin kiva viettää aattoa muualla kuin pöntön ääressä.

6 kommenttia:

 1. ei ruutana sentäân..jos tulee pönttÖjoulu. MeillÄkin ollut jokunen sellainen ja onhan se...kokemus.
  Tykkään kovin sohvistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää toivoa, että ehdimme pönttöillä ennen joulua, jos niikseen tulee... Mä tykkään kovasti siitä, että olohuoneeseen tuli reilusti tilaa tuolla sohvan siirtämisellä. :)

   Poista
 2. Vähänkö ihanat kupit ja serviisit! Harmistuksen harmistus kun yksi kuppi hajosi, sellainen on niin tylsää, paketoimisen nyrkkisääntö (opittu huutiksen taideteollisuus keskustelupalstaa lukemalla): paketti pitää voida tiputtaa rappusia alas ja pakattu asia säilyy ehjänä, kun Itellan käsittely ei ole hellin mahdollinen. Mutta joo, semmosta tuo ostaminen (huutiksesta ja muualta) aina välillä on. Mutta kaunis joululahja on todella.

  Toivon kovasti pöntöttömyyttä jouluunne (onpa erikoinen toivotus jos irrottaa asiayhteydestään) ja muutenkin mukavaa ja kaikin puolin ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 3. Aika hyvin ne kupit oli pakattu, mutta ilmeisesti kohdalle oli osunut tavallistakin innokkaampi tavaroiden paiskoja... Mutta viidellä kupilla mennään.

  Ja kiitos toivotuksista. Ihanaista joulua itsellesikin. :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja hyvää joulua!

  VastaaPoista