keskiviikko 5. joulukuuta 2012Pikkutontun räkätauti puhkesi tänään melkoisen infernaalisin mittoihin, yöllä oli lämpöä, joten isosisko sai luvan opetella itsenäisyyttä kouluunkulkemisessa. Pakkasta oli sen verran reippaasti, että sairasta lasta ei  ihan lystikseen ulos vienyt.  Pakko tunnustaa, että äitiä jännitti varmasti paljon enemmän kuin koulukasta, jotenkin noiden autoilevien kanssakulkijoiden tavat ovat täälläpäin ajoittain sitä luokkaa, että järki ei riitä ymmärtämään. Ilmeisesti on ihan ok ajaa ylinopeutta koulutiellä kuljettaessaa omia mussukoitaan kouluun.... 

Iltapäivällä pakkailimme ison neidin kanssa synttäriylläreitä. Jospa tällä joku olisi juhlakunnossakin. Eikös se näin aina ole, että tunnolliset ihmiset sairastavat loma-aikoina..?

Kylmä on saanut kovia kokeneet nilkkani huutamaan hoosiannaa hiukan normaalia kovemmalla äänellä. Aloitin jo aiemmin syksyllä säärystimien kutomisen ja nyt tuntuu sitlä, että ne olisi todellakin hyvä saada valmiiksi. Voisi kuvitella, että lämmittimistä saattaisi olla iloa erityisesti yhdessä villasukkien ja huopatohvelien seurassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti