sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kellarinraivaajat

Juu en laita kuvaa. Meillä siivottiin tänään pari tuntia kellaria. Hyvänä asiana voi kertoa, että lattia näkyy jo, huonona, että kaatopaikkakuorma on jo melkoisen iso, samoin kuin kirpparikuorma. No, kunhan vähitellen vajuisi tavaramäärä. Muutenkin kaivelin jo alustavasti astialaatikoita sitä kirpparointia silmälläpitäen ja kas, kylläpä minulla on paljon esineitä, joiden olemassaolon olen onnistunut unohtamaan autuaasti. Eiköhän niistä iso osa siis joudakin kaupattaviksi. Yläkerrasta keräilin kaikenmoista vauvatarviketta, vaatetta ym. ja mm. löysin useammat kengät, joiden olemassaoloa en muistanut. Viittaan edelliseen kommenttiini, joutanevat lähteä.


Muuten vietimme vikonlopun markkinoilla ja lentopalloturnausta hämmästellen. Ääni on edelleen melkoisen pahasti kateissa, kellarin pöllyttäminen ei varsinaisesti parantanut tilannetta.

day 17 - a song that you hear often on the radioOlen aina ollut pikkuista enemmän heikkona irkkumusiikkiin enkä vähiten irkkupunkkiin ja sitähän tässä on tarjolla.

2 kommenttia:

 1. Meillä on kans samanlainen projekti menossa, tosin vähän pienemmässä mittakaavassa toistaiseksi. Eilen koin suurta tyydytystä, kun laitoin vanhan matkalaukkumme ilmaiseksi FB:n paikalliskirpparille ja se haettiin uuteen kotiin jo muutaman tunnin päästä! Kierrättämisen ilo oli ylimmillään ja toivottavasti saan jatkettua samalla tyylillä. Olisi nimittäin sitä turhaa roinaa, mitä hävitttää...

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa alkanuta viikkoa teillekin! Ja runsaasti tavaranhävitysintoa edelleen.

   Poista