tiistai 15. lokakuuta 2013


Irvinaamalla on flunssa eikä poseeraaminen hotsittanut. Ei ollenkaan... Minä nukuin viime yönä pitkästä aikaa melkein kunnolliset yöunet. Minulle kuusi tuntia tarkoittaa sitä. Uni on ollut viime viikkoina taas pahasti hukassa ja nukkumatti karkuteillä. Väsymyksen takia tulee tehtyä virheitä ja nyt jännitän, mokasinko syysloman ihan silkkaa väsymystäni... Paha  mieli. Ei jaksaisi edes ajatella.

10 kommenttia:

 1. Flunssaa täälläkin pienimmässä toista viikkoa:( ja yöunet hukassa, mullakin se kuusi tuntia normaali, mutta nyt joku ihme painajaiskausi; kelaan elämääni öisin , nyt unissa vasta 5v. joten vielä viikkoja nähtävä painajaisia??? Vähän väliä herään kauheempiin kohtauksiin ja sit ei meinaa nukahtaa uuestaan...pelottavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts. Toivottavasti painajaisunet hellittävät. Mistähän moinen käsittelyvimma on iskeytynytkin päälle? Minulla ei ole edes tuota, en vain saa nukuttua. Makaan silmät kiinni ja haaveilen höyhensaarista.

   Poista
 2. Voi pientä nuhanenää :O/ Mulle on normaalia nukkua 7h yössä. Nukahdan kuin tukki ja sitten herään itsekseni. Lomalla olis kyllä mukava nukkua hiukan kuutta pidempään! Makeet tyynyt olet anopilta saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan sitä, kun opin taas nukkumaan. Ehkä sekin aika palaa. ;) Joskus nukuin joka yö 9 tuntia...

   Poista
 3. Aika ihana tuo irvinaama, vaikkei poseerata halunnutkaan :) Uni on kyllä semmonen, mikä vaikuttaa niin paljon kaikkeen. Mä oon vallan nukkunut aamuisin nyt, kun pojat on mummolassa, ja poden ihan kamalaa huonoa omaatuntoa siitä. En tajua, miksei vaan voi olla iloinen, että voi välillä levätä. No mutta piti sanomani, että älä liikaa itseäs nyt soimaa siellä, teet sen minkä jaksat ja se riittää. En tiiä, onko mittään apua vitamiineista, tai siis en tiiä paljonko semmosia otat, jos otat. Mutta itse ostin eilen semmosen multivitamiinisuihkeen Ruohonjuuresta, siinä on kaikkea etenkin vegelle tarpeellista ja haaveilen, että se vähän virkistäis. Pitää muistaa pitää huolta itsestä, että jaksaa huolehtia muista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritäpä kuitenkin nauttia aamu-unista ihan hyvällä omallaunnolla. Saa sitä myöhemmin taas nauttia niistä vähän vähemmän levollisistakin aamuista... Ja juu, vitamiiniosastoa pitäisi varmaan taas täydennellä. Kuulemma sellainen aina kuin HTP-5 voisi olla tähän aikaa asiaa. Eikä noista multivitskuistakaan varmaan haittaa olisi.

   Poista
 4. Toivottavasti mieli paranee. Unettomuus on kyllä viheliäinen vaiva. Itsekin olen kärsinyt siitä paljon, vaikka koen löytäneeni nyt apuakin siihen (mulla unettomuus taitaa liittyä kilpirauhasen vajaatoimintaan, tai ainakin unet ovat olleet parempia kuin koskaan nyt kun vajis on paremmassa hoitotasapainiossa), niin reagoin stressiin ja ikäviin tapahtumiin juurikin unella. Tai siis sen puutteella. Pitäisi tosiaan osata levätä hyvällä omallatunnolla, eikä vitamiineista ainakaan mun kohdalla ole haittaa ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unettomuus on tosi ahdistavaa. Kun ei saa nukuttua, vaikka väsyttäisi. Hyvä jos sinulla apu on alkanut löytyä.

   Poista
 5. Hitsit, kun tuo Silakkainen vaan on niin söpöliini, vaikkei niin hotsittaisikaan. Voisit kysyä, josko hän voisi yhden kerran poseerata sillattis hymyillen, kun yks täti haluis nähdä, voisi niinkun rinnakkain nuo kuvat laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kokeilla, josko joskus neitiä kiinnostaisi muukin kuin irvisteleminen. ;) Vaikka sit tädin iloksi...

   Poista