tiistai 29. lokakuuta 2013

Rymsteerausta


Meillä on rymsteerailtu, järkkäilty ja siivoiltu viime aikoina normaalia ahkerammin. Ehkä kerron joskus syyn moiseen hulluuteen. No, yksi syy sohvan kiepauttamiseen taas kirjahyllyn eteen on, että kaunis ikkuna tuli taas paremmin näkymiin ja valoakin tuntuu riittävän huoneeseen enemmän tällä järjestyksellä. Puhumattakaan siitä, että oliivipuulle löytyi vallan viehko paikka. Kasasin sen juurelle lasihelmiä ja koristekiviä ja vietän nyt päivät yrittäen estää nti Silakkaa pihistämästä niitä. Ovat neidin mielestä vallan vastustamattoman ihania esineitä.

Toinenkin lsiävalon tuoja löysi lopulta tiensä talouteen. Innoluxin Candeo saapui ja mies viritti sen reippaasti paikoilleen saman tien. Nyt on lopultakin se kirkasvalolamppu ja todenpuhuen ei ole yhtään huono juttu, että pöydän päälläkin on valaisin. Näin syksystä saarekkeen päällä olevien lamppujen valo ei tahdo riittää ikkunalle asti. Arvoin pitkään mustan ja valkoisen mallin välillä, mutta nyt kun valkoinen on paikoillaan, olen tyytyväinen valintaani. Nyt sitten pitää opetella istuksimaan aamuisin pöydän vieressä tekemässä jotain...

12 kommenttia:

 1. Toi iso ikkuna on niin kaunis! Ja lamppukin kelpais:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se on. Ja mä niin toivon, että tosta kirkasvalosta olisi myös apua...

   Poista
 2. Voi ihanuus, noita tuoleja kauniin ikkunan edessä! Ihanat!!
  Tuo kirkasvalolamppu pitää mun kyllä hankkia myös, olen niin talvivastainen, ja en tahdo jaksaa mitään, paitsi virkkausta :)
  Kiitos myös noista aikaisemmista jutuista/kuvista...mää oon vaan virkannu, lukenut ja jättänyt kommentoimatta! *pyytää anteeksi*
  tuksu-mummeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ei sitä jokaiseen postaukseen kukaan jaksa kommentoida, jos ei mitään kummempaa ole. Mun mielestäni on kyllä kiva, että joku välillä viitsii huikata jotain. :)

   Poista
 3. Kaunista! Ja tuo ikkuna - niin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja juu,tuo ikkuna oli kyllä yksi iso asia talon ostopäätöstä tehtäessä. ;)

   Poista
 4. Olohuoneessa silmä lepää. *huoh* Niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omakin lepää taas välillä... ;)

   Poista
 5. Onko teillä tuolla keltainen patteri? (Katso, huomaan aina kaiken olennaisen) Vinkeä. Ja lattian sävy on kyllä todella kiva. Sellainen lämmin. Kodikasta on :)

  Mulla on samanlaiset Clasun valot, mitkä on pitänyt häiden jälkeen ripustaa johonkin käyttöön, mutta siellähän ne makaa kellarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, patteri on keltainen. Aika tarkkasilmäinen olet. ;) Lattia on ihan Osmo-vahattu, ymmärtääkseni...

   Poista
 6. Minulla on sellainen pöydälle laitettava kirkasvalolamppu ja se on oikeasti aika epäkäytännöällinen. Olen haaveillut, että olisi kattoroikkumalleja, ja kas - niitähän onkin! Voi harmistus, että hankin jo tuon, minkä hankin. Meidän keittiö on nimittäin tuskallisen pimeä paikka.

  Ihanat verhot!

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä hyvä just siksi että se on sekä että malli. Mä haaveilin pitkään katossa roikkuvasta kirkasvalolampusta, joka olisi myös ihan tavallinen valaisin. Nyt vihdoin joku kuuli rukoukseni. ;)

  VastaaPoista