keskiviikko 19. helmikuuta 2014


Aika vähän sanomista. Alkaa olla sen luokan sairastelumaraton perheessä takana, että hiukan alkaa kypsyttää. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä joukkoon liittyi vielä vatsaflunssa. Sellainen, joka ei ilmeisesti ihan pienellä suostu edes poistumaan. Saako kirota? Tai jotain... No, kävin kuitenkin vähän kuvaamassa. Koski kuohuu vuodenaikaan nähden melkoisen komeasti ja pieni määrä lisälunta pehmensi ja valkaisi vaihteeksi maisemaa. Mordorin torni oli kai jotenkin muuttanut vanhan myllyn raunioihin.8 kommenttia:

 1. Äääh, sairasteluja. Toivottavasti nyt pääsette pikaisesti ohi kaikesta.
  Tähän asti meillä on väistelty onnistuneesti taudit, mutta teinillä oli tänään jo lupaavasti kurkku kipeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä väisteltiin myös ansiokkaasti monta kuukautta, mutta sitten kun päästiin alkuun, ei näköjään kukaan malta lopettaa. :P

   Poista
 2. Tsemppiä kovasti! Jospas ensi viikolla jo hellittäisi. Luin juuri influenssauutisia. Tarttee laittaa sormet ristiin, että vältettäis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Saisi kyllä helpottaa vähitellen. Influenssaa vastaan on rokotukset, mutta näyttää noita tauteja riittävän muutenkin. Toivotaan, että influenssa kiertää teidänkin taloutenne.

   Poista
 3. Ihania kuvia olet ottanut! Täällä lastenlapset ja me, olemme myöskin Oksu-taudin sairastaneet :( Mutta sen jälkeen elämä hymyilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskelta on helppo ottaa kauniita kuvia, koska siellä vain on niin valtavan kaunista. :) Hyvä, että tauti meni ilmeisesti suht iisisti ohi kuitenkin. AInahan sitä tervehtyneenä elämä tuntuu paljon mukavammalta. ;)

   Poista
 4. Osanottoni. Sairastelukierre - etenkin kun pitäisi tehdäkin jotain muuta - on jotakuinkin kamalinta mieät tiedän. Meillä on oltu suht terveinä tähän saakka *koputtaa puuta* mutta liian tuoreessa muistissa on viime vuoden maaliskuu, jolloin meni reilu kuukausi niin että joku oli koko ajan kipeänä eikä kertaakaan poistuttu kotoa miehen kanssa samaan aikaan. Meinasin tulla mökkihöperäksi. Nyt olisi hommaakin niin paljon että kauhulla odotan mitä terveysrintamalla tapahtuukaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sairastelukierteet pysyvät kaukana. Meillä tuollainen kuukausi ei oikeastaan ole ollut mitään, koska tuolla isommalla on ollut noita astmaoireiluja ja kaikki pitää sairastaa pohjanmaan kautta. Mut kyllä se jossain vaiheessa alkaa käydä hermoille, vaika olisi "tottunutkin".

   Poista