sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tumman harmaa?Jotex lähetti tilaamani tumman harmaan päiväpeiton kohtuu nopeasti... Tai siis... Takaisin. Tumman harmaa? Joku niuhottaja saattaisi kyllä kutsua tuota jopa mustaksi... No, saa kelvata, halpa oli. Silti vähän harmittaa. Minä kun olin jo sisustanut huonetta mielessäni enemmän harmaan peitteen mukaan. Uusiksi vähän meni. 

Niin ja kiire tuli kirjavan peitteen virkaamisen suhteen. Tosin nyt pähkäilen, tekisinkö ihan perus isoäidinneliöitä vai sittenkin ihania afrikkalaisia kukkia. Isoäidinneliöt voisivat olla varmempi valinta puoliunessa virkkaavalle, mutta ehkä tuon kukkakuvionkin voisi oppia suht nopeasti. Kohta voisi jo tehdä päätöksen ja aloitella. Pitäisi myös aloitella makkarin uusi mattokin. Se kyllä vähän harmittaa, minä kun tilasin harmaan päiväpeitteen pariksi harmaata ontelokudetta. Blääh... Jos ompelisin tuolle isolle tyynylle harmaan päällisen?

8 kommenttia:

 1. Jos pesisit peitteen nyt heti (valkaisevalla pesuaineella), niin siitä tulee "entinen musta" eli harmaa. :D

  Pisteet afrikkalaiselle. Haastetta enemmän. Mulla on muuten samaa lankaa pinkki-turkoosi-sininen. Pitäis tehdä jotain. Todennäköisesti vien langat äidille. Kuten vein myös aikaisemmin (yllytyksestä) tilaamani langat -sukkatoivomuksen kanssa. Eikös sellainen ole ihan hyvä syntymäpäivälahja omalle äidille? :D

  VastaaPoista
 2. Mä en usko, että siitä tulisi kuitenkaan ihan sellaista harmaata, mitä havittelin. :D Jotta elän mustan kanssa hetken aikaa. Onpahan syy ihan oikeasti löytää/saada tehtyä se unelmien päiväpeite. ;)

  On noi afrikkalaiset kyllä nättejä. Että sikälikin... Ja oikeasti mä vähän valitsin värejä sen kuvion mukaan.

  Langat ovat aina ihan loistava lahja. Vielä parempi, jos vie mukana ohjeen ja kokotoivomuksen. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan kutsuva sänky värikkäine tyynyineen. Maatuskatyyny on aivan ihana!!!

  Afrikkalaiset kukat on kauniita. Mä olen myös miettinyt (kolmannen) virkatun palapeiton aloittamista afrikkalaisen kukan mallin mukaan.

  VastaaPoista
 4. :) en ole yllättynyt, että sinulla on tuo maatuskatyyny. Näitkös muuten, että mie löysin samanlaisen lastenhuoneeseen kirppikseltä ennen joulua?

  VastaaPoista
 5. Palautat sen peiton, jos harmittaa, joohan ?! Ja afrikkalaisille kukille ääni minultakin, ne on ihan helppoja ja minun makuuni herkempiä ja kauniimpia kuin isoäidinneliöt. Mulla on muutama langanlopuista tehtynä, kiitos muistutuksesta...mitäköhän niistä tulisi?

  VastaaPoista
 6. Minna: Kiitos. :) Aina on käyttöä yhdelle uudelle torkkupeitolle. ;)

  Mie ite: Juu, huomasin kyllä maatusktyynypostauksesi. :) Mä sain noi äitienpäivälahjaksi pari vuotta sitten.

  Annika: En mä jaksa alkaa palautusrunljanssiin. Elän tuon kanssa sen mitä elän ja virkkaan sen päälle iloisen peitteen. ;) Mietin myös, että jos löytäisi jostain sellaisen vanhan, kalastajalangasta virkatun peiton tuohon, niin sekin olisi tosi kiva.

  Tulisko sun ruuduistasi ihana tyynynpäällinen noin aluksi?

  VastaaPoista
 7. Afrikkalaissii afrikkalaissii! Niin kauniita! Mä tosin teen juurikin perusneliöitä tällä hetkellä mut ai että tommoset hexagonit ois ihanii.. Mua ei haittaa tuo musta peite, harmaa ei oo mun sävy ollenkaan mutta tietty jos sua harmittaa se niin se harmittaa. Mut mikset vois tehä harmaata mattoa silti?

  VastaaPoista
 8. Toi musta on kuitenkin aika hallitseva noin isona pintana. Ja kun huoneessa on harmaansävyiset verhot ja tulee harmaansävyinen matto niin se tumma harmaa olisi oikeasti ollut kiva. Tähän asti mustaa oli vain yksityiskohdissa. Mutta ei se mitään, näillä mennään, olenhan mä sopeutunut noihin seiniinkin. :D

  VastaaPoista