lauantai 25. elokuuta 2012
Katselin viime yönä ruman ruskeaa seinää. Se on ärsyttänyt silmiäni tänne muutosta lähtien. Juuri tuon ruskean ja turkoosin litto ei todellakaan ole ollut match made in heaven. Ei, turkoosi sai ruskean näyttämään todellistakin tunkkaisemmalta. Joten tuumasta toimeen. Ilmoitin aamulla miehelle, että hän voikin hoitaa lapsia sillä aikaa kun minä maalaan seinän valkoiseksi. Ja maalasin. Kahteen kertaan. Kaapissa oli vessaremontia varten ostettua Uulan Intoa. Vessaremontti on hiukan tuumaustauolla, joten maalit olivat käytettävissä. Pikkuisen jäi urakka kesken, kun maali loppui ennen muuria, mutta maalaan sen loppuun joku toinen kerta.

Turkoosi ja valkoinen on kieltämättä aika vilpoinen yhdistelmä, mutta avaruutta ja valoa tuli roppakaupalla. Seinä on kyllä entistäkin enemän mallia shabby chic, en todellakaan jaksanut alkaa töpötellä maalia jokaiseen madonreikään. Olkoon ja odottakoon tulevaisuutta, jonka tullen on tavoiteena hiukan lisäillä eristyksiä ja levyttää seiniä tai jopa mahdollisesti uusia pinkopahvit.

Nyt lähinnä odotelen nettihuutokauppaostoksiani ja sitä, että maali olisi kovettunut sen verran, että viitsin ripustaa taulun ym. tarpeellisen paikoilleen.

4 kommenttia:

 1. Hei nuo sun kuvat, upeita!!

  Ja pinkopahvitus, suosittelen:)Se on kivaa ja näkee kättensä jäljen (vaikkei tehdessään uskoisikaan...)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :)

  Juu, pinkopahvitus voisi olla ihan mukavaa. Kuitulevy ois vain siitä näppärää, että se olisi lisälämmöneristettä jo itsessään. Mutta onneksi ei ole kiire päättää. :D

  VastaaPoista
 3. Valkoiset seinät avartaa kummasti. Blogissani on sulle tunnustus :O)

  VastaaPoista
 4. Yksikin valkoinen auttaa. :) Kiitos, pitääkin käydä kyläilemäsä.;)

  VastaaPoista