perjantai 24. elokuuta 2012
Olen innostunut muutamana päivänä leipomaan peltileipää ja erityisesti pikkuneiti leipähirmu on arvostanut panostani perheen ruokkimisessa. Neiti "ha-luu" aika voimakkaalla volyymilla leipää vähän joka välissä. Onneksi tänään maistui muukin ruoka. 

Tänään sain vastaanotaa ennenaikaisen lahjonnan. Terassille saapui pari ekotuolia. Juuei, ei tullut mustia, vaikka oikeastaan ne näyttäisivät paremmilta tuossa. Otin kuitenkin mieluummin harmaaksi petsatut koivutuolit, ihan kestävyyssyistä. Tänään istuinkin illasta uudessa tuolissani, villatakkiin ja -huiviin kääriytyneenä kutomassa ja nauttimassa kauniista säästä. Sisustuspuolessa on vielä säätämistä, mutta sen ehtii. Nyt on tärkein eli mukavuusaspekti hoidettu kuntoon. Enää ei tarvitse torkkua rappusilla.

10 kommenttia:

 1. Hiukanko on hianot tualit!!

  VastaaPoista
 2. Sanohan muuta. :) Mä olen niiiiin tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Minna. Ja parasta on, että noissa on tosi mukava istua. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot, mulla on makumuutos tapahtunut, koska nuo harmaat näyttää ihan yhtä hyvältä, kuin mustat (ainaski melkeen). Ollapa partsilla tollanen. Tai no, ollapa terassi, kuisti, talo :)

  VastaaPoista
 5. Jospa teillä lähivuosina olisi paikka moisille istuksimille. :)

  VastaaPoista
 6. Peltileipä on helppoa ja hyvää:) Ja ihana on peltileivän syöjä♥ Kauniit tuolit, ihailin tuollaisia juuri menneenä kesänä asuntomessuilla:)

  VastaaPoista
 7. Hanna: Minä olen noita tuoleja kuolannut jo parina vuonna, mutta nyt vihdoin niille on paikka. :)

  VastaaPoista
 8. Siis nuo tuolit on vielä paremman näköiset kuin se tuoli, jota katoin jostain linkistäsi (joskus... en yhtään muista kuinka kauan sitten)! Väristä tykkään kovin ja niskatyyny lienee mainio?

  Paljon on muitakin kivoja kuvia taas tullut blogiisi kun nyt katselin, paljon ihania ja kauniita, sammakot mie skorllaan vauhdilla ohi (niin kuin muutkin ötökät, vaikka ei sammakko olekaan ötökkä :))

  VastaaPoista
 9. Keväälläkös minä noita tuoliasioita mietin? Juu, niskatyyny on kyllä kiva. :)

  Sammakot on kyllä oikeasti aika suloisia, usko pois. Eilen mies valoi kellarin kynnyksen umpeen ja vieressä kiukutteli pikkuinen sammakko, joka ihan selvästi vihjaili, että voisi siihen edes pienen kulkuaukon jättää. :)

  VastaaPoista