torstai 16. lokakuuta 2014


Jotta syyslomaviikko. Sellainen tyypillinen. Ensin haettiin yhdelle lääkkeet, sitten iski flunssa seuraavaan ja kolmas onnellinen olen minä. Nostin oikein kuumeen lomasairastamisen kunniaksi, että ei varmasti tarvitsisi tehdä muuta kuin viettää aikaa tuon yläkuvan kattauksen esineistön seurassa. Ei siinä mitään, kyllähän loma sairastaessakin kuluu, mutta kun koululaisella alkaa kenkäkatastrofi iskeä. Tennareissa ei ihan hirmuisen kylmällä tarkene kouluun ja koko ajan joku on vaakatasossa syystä tai toisesta. Pitää kohta alkaa tutustua tallukanteon saloihin, jos perheen potemistilanne ei ala hellittää.

Eikä sekään kovin kivata tunnu, että muiden muistellessa loman lystinpitoja, tämän perheen jälkikasvu voi muistella lääkärireissua Tampereelle. Tällä menoa se kun tosiaan on ainoa edes jotenkin loma-aktiviteetiksi laskettava tekeminen. Joskus hiukan harmittaa. Voisiko koululaisillekin myöntää lomalla sairastamiseen hukkaan menneet päivät taannehtivasti? Toivottavasti edes koulu tulisi loman aikana remontoitua sellaiseen kuntoon, että sen takia ei lisää sairasteluja kovin pitkään joutuisi potemaan.

2 kommenttia:

  1. Tylsää tuo lomasairastaminen. Toivottavasti tuo koulun remontti tosiaan tepsii, jos sairastelu siitä johtuu. Itsekin olen tässä lomaillessa kuunnellut että lapsi, joka yskii jatkuvasti, ei täällä mummulassa yski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts... Toi ei yleensä ole välttämättä hyvä merkki. Tosin voi johtua myös siitä, että mummulassa on erilainen ilmankosteus.

      Poista