maanantai 2. helmikuuta 2009

Herkkuleivonnaisia

Innostuinpa "leipomaan" tänän neidille kahvikutsuille tarjottavaa. Materiaalina turhan hyvin huopunut huopasesta kudottu levy, Tiimarin alekorista napattua hahtuvaa ja helmiä... Vähän tökin huovutusneulalla ja ompelin leivonnaiset kasaan. Pikkuemäntä oli tyytyväinen, vaikka osa leivonnaista on kyllä tasan yhtä muotopuolia kun tekijänsä taikinasta valmistamatkin yleensä...

Esittelyalustana Mikkelistä löytynyt ihana pikkuinen täkki, joka päätyy neidin torkkupeitoksi pesun jälkeen. Leivonnaiset taas lepäävät samaisesta kaupungista löytyneillä vanhoilla lautasilla. Ihanaisia, eikö totta?

Jotta nauttikaa, mulla oli hauskaa noita tehdessä. :) Niin ja kiitokset Hatuttaako-blogiin innoituksen luojana toimimisesta. Siellä leivonnaiset on kyllä valmistettu aika tavalla pedantimmin, mutta eivätköhän nuo rouheammatkin luomukset leikkiruoan virkaa ihan sujuvasti toimita. ;)

2 kommenttia:

  1. Voi kun kivaa että leivoit ;)! Mulla on ollut sua älytön ikävä, blogisi tallentuu suosikkeihin!

    VastaaPoista
  2. Mä olen aina välillä käynyt sun blogiasi kurkkimassa, kommentointi on vähän jäänyt vähiin. Pyydän anteeksi. Ja ikävä on ollut täälläkin.

    Toi leipominen muuten on aika koukuttavaa.

    VastaaPoista