sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Sununtaitouhuja

Miehen sukat Steppiä, koko n 44. Meni lankaa n 100g, puikot 2,5 Addin bambua. Ihan perussukat vaikka työsukiksi. :) No, nämä itse asiassa valmistuivat jo viikolla... Niin ja poseeraavat yhdellä kirppislöytötuolilla.

Ompelin pari alulakanaa tytölle. Kiitokset ideasta ystävälle, oli pakko matkia, kun tuolle oli joka tapauksessa isompia lakanoita saatava. Nyt ovat vähän normaalia iloisempaa mallia.

Hyödynsin joskus Halpa Hallin alesta ostamani paneeliverhonpätkän kassiksi. Kangasta jäi vielä, pitänee ommella pari lisää. Jotenkin mä ihastuin noihin eläimiin ja puihin ihan mahdottomasti ja sitä kangasta oli vaan ihan pakko saada. Kassin sankoina muuten Iikkean valmisverhosta ylijääneet tampit. Tulipa nekin hyödynnettyä. Harvinaisen ankean kuvan kyllä sain otettua.. Mutkun ei malta odottaa aamuun..

Ja sitten höpöompelua. Mun on tehnyt monta kertaa mieli kokeilla tehdä näitä kasseja ja lopulta päätin vähän sovellella. No jaa, tuli vissiin sovellettua hivenen enemmänkin, mutta haitanneeko tuo. Meikipussi tuo kai on, ainakin mä lulen niin.. Kierrätyskankaita päällä ja sisällä, toi reunus on taas samaa sarjaa kuin peurakassikin eli paneeliverhoa Halpa Hallista... Nappi ja nauhat kaiveltu laatikoista.

Ja lopuksi vielä huutiksesta vähän aikaa sitten huudeltuja ihania pikkupalasia kankaista... Mitähän noista oikein keksisi? Tyttö ilmoitti, että niistä tulisi hyvät lakanat nukkekotiin. :) Pitänee harkita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti