sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Sinisen huoneen edistystä vol 2

Jouluiset lipastonpäälliset menivät laatikkoon ja tilalle löysin pari vanhaa virkattua liinaa ja lahjaksi saamiani lelueläimiä. Robottitytöllä on ikuinen kunniapaikka kurkistelemassa ikkunan luota sänkyyn päin, seura välillä vaihtuu.

Sain vihdoin lyötyä muutaman naulan makuuhuoneen seinään ja tauluryhmän peilipöydän yläpuolelle. Ristipistotyö on häälahja anopilta, samon grafiikanlehti tuli häälahjana ystäviltä. Perhosen löysin joskus kauan sitten kirpputorilta, pieni lasityö on muisto aikuisten Näpsä-käsityökoulusta ja pieni iltalaukku on äitini vanha ihanuus. Pikkuisen enkelikorun sain lahjaksi jouluna kohtalotoverilta. Helminauha sopii sitten muuten vain väreiltään kokonaisuuteen.

Mutta tuo sininen on aika mahdoton saada säädettyä edes sunnilleen oikean näköiseksi kuvissa... Saati että se näyttäisi edes samalta väriltä... Nurkkakin on aika hämärä, pahoittelen kuvien rakeisuutta.

2 kommenttia:

  1. Musta nää on ihania, kaikki jutut! Ja sininenkin näyttää just hyvältä vaikken "oikeaa" sävyä voi tietää. Se tuossa seinän värissä on etuna, että siihen voi just noin lyödä pari naulaa ja ripustaa kaikkea pientä eikä tarvitse olla sen enempiä krumeluureja. Valkoiseen seinään ei sovi tämä järjestely, näyttää liian keskeneräiseltä..

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä totta. Toisaalta toi on niin vahva väri, että pelittää jopa ilman mitään. Tuli vain sellainen tunne, että jotain olisi kiva laittaa seinälle. Lopultakin. ;)

    VastaaPoista