maanantai 8. helmikuuta 2010

Sisutusvimmaa # 3

Heivailimmepa eilen illalla miehen kanssa neidon huonetta uuteen järjestykseen. Lapsukainen on vetänyt pituutta kuin se kuuluisi kakkaruoho, joten sänkyä pitäisi pidentää ja moista manööveria ajatellen mietin uuden kalustuksen. Huone on itse asiassa tuossa järjestyksessä jotenkin paremmin hallussa ja tyttö tykkää, kun se entinen iso tila jakautuu nyt pienempii nurkkauksiin. On kuulemma kiva leikkiä. 

Tottahan se on, että itse muistan lapsuuden leikkikoulutilan ihan valtavana hallina, todellisuudessa se oli ihan normaali (joskin korkea) huone. Eli ehkä lapsen mittakaavassa tuntuu turvallisemmalta, kun sitä aakeetalaakeeta ei ole niin valtavasti ympärillä. Sängyssäkin kuulemma on hyvä nukkua nyt, koska kummitukset eivät tykkää tulla tuonne enää. Hiukan kyllä huolestuttaa se, että toivottavasti lampun susi ei syö tapetin pupusia...

Ja samalla keittiönkaapin kääntämisellä saimme aikaiseksi neidille myös kauppaleikin huomattavan pienellä vaivalla. 

Ja syynä ylettömään sisutusvimmailuun on lapsen sairasteleminen, kuinkas muuten. Onpa edes jotain tekemistä. Seuraavaksi alan ehkä ommella kaikenmoista rästissä olevaa. Tai ainakin keksiä jotain tuon kaapin taustan siistimiseksi. Ei millään raaskisi peittää silleen pysyvästi (esim maalilla), siinä kun on tallessa vanha ostokuitti vuodelta -64. 

4 kommenttia:

  1. Siis onko tämä huone enää tottakaan? On niiiiiin ihana, että tuossa huoneessa kyllä voisin minäkin asua <3 Voi että!

    Meillä tuo venyvä lapsi myös uuteen kotiin muutettuamme muutti siis pinnasängystä lasten jatkettavaan, joka pitikin jatkaa sitten samantien :)

    Aakeelaakee on kyllä ongelmallinen, on kivaa jos voi ja uskaltaa sijoitella huonekalut ja lelut muutenkin kuin seinustoille!

    VastaaPoista
  2. Ihana uusi järjestys. Näyttää tosi kodikkaalle. Luulin aluksi, että kuva on nukkekodista ;OP

    Majat ja pienet ahtaat tilat ne parhaita leikkipaikkoja lapsuudessa oli. Muistan hyvin kaikki vilttimajat tyynyineen ja muut pikkupiilot.

    P:S blogisi uusi ilme on ihanan pirteä. Teitkö tuon otsikkopalkin itse?

    VastaaPoista
  3. Kiitokset. :) Mä tykkään itsekin neidin huoneesta tosi paljon ja tuo vie itsekin edelleen kaikki vieraat ekaksi katsomaan puputapettejaan. ;)

    Ja juu, tein mä sen otsikkopalkin ihan isse. Välillä pitää vanhaa ammattia muistella. ;)

    VastaaPoista
  4. Onnentyttö teillä, tosi kiva huone!

    VastaaPoista