maanantai 1. lokakuuta 2012

Banaanikakkua ja pinkkejä maihinnousukenkiä




Tänään vietimme kotipäivää.  Molemmilla neideillä flunssa ja väsymys kiusasivat kunnolla ja on pakko sanoa, että eipä tyttöjen äitikään ihan freeseimmillään ole ollut. Minun yöuneni menee ihan koiranunen tasolle aina kun isompi tyttö alkaa köhiä öisin. Yöllä istuin pitkään pitelemässä nukkuvaa yskijää kädestä kiinni ja kuuntelemassa, että henki kulki yskästä huolimatta kunnolla. 

Viikonloppuna leivoin vaniljakuppikakkuja tuosta Hummingbird bakeryn kirjasta. Siitä ohjeesta en täysin vakuuttunut, minusta lopputulos oli jo äklömakea eli tuskin uudistan tuota tuttavuutta. Tänään tytön kanssa yhteistyössä valmistettu banaanikakku puolestaan olikin ihan suussasulavan herkullinen. Seuraavaksi pitää kuulemma tehdä suklaabrownieita ja niihin kirjassa onkin mukavan simppeli ohje.

Pienemmälle räkänokalle posti toi tänään uudet hienostelukengät talveksi. Pinkit maiharit herättivät runsaasti "Ooooooo" ja "Aiajaijai" -kommentteja ja pitkän sisäänajokäyttökävelyn edestakaisin olohuoneessa. Ihana pikkuinen Imelda. Ovat nuo kyllä minunkin mielestäni tosi suloiset popot.

P.S. Tänän tuli nähtyä sekin ihme, että pieni tyttö pystyy pissaamaan seisaaltaan ovenpieleen eivätkä edes alas kiskotut housut kastu. Huoh...

3 kommenttia:

  1. Muistuipa mieleen tuosta ovenpieleen pissaamisesta, kun joskus serkkutyttöjen kanssa pidettiin jonain neljä vuotiaina "kuka pissaa pisimmälle" -kilpailu. Koska pojatkin. On se siis mahdollista :D Serkku taisi voittaa.. Lapset, me aikuisetkin olemme olleet sellaisia :D

    Varmaan oma äitini ja tätini tuntisivat suurta sympatiaa sua kohtaan.

    VastaaPoista
  2. Mä olen muuten kuullut, että tuollaisissa pituuspissauskisoissa tytöt ovat yleensä voittaneet. :D Tekniikkalaji...

    VastaaPoista
  3. Ehkä siinäkin se liike lähtee lantiosta :D

    VastaaPoista