torstai 22. marraskuuta 2012

Ajattelin, että tänä jouluna meillä onkin teemana pitkästä aikaa punaista ja väriä. Ajattelin myös olla laiska ja hankkia emneet aika pitkälle valmina. Tänään siis hyppäsimme miehen kanssa autoon ja ajelimme Ikeaan. Matkaan tarttuneiden joulukoristeiden saldon voi tarkistaa kuvasta... Ehkä mies voisi vielä piipahtaa hakemassa yhden punaisen torkkupeiton ja jokusen punaisen koristeen. Jotenkin en vain syttynyt tavanomaiselle punaiselle koristekrääsälle. Ennemmin elän sen jo olemassaolevan "vääränvärisen" krääsän kanssa tai ehkä pikemminkin yritän hankkiutua siitäkin eroon ja löytää koristeita, jotka ovat ihan oikeasti mieleisiä ja jotenkin merkityksellisiä. Voi niitä löytää Ikeastakin, minä ihastuin jo viime jouluna noihin jouluisiin hahmoihin, silloin niistä kotiutui meille pukki ja muori, nyt löysimme lapsetkin.

3 kommenttia:

 1. Kyllä sitä krääsää tuppaa vaan kertymään vaikka kuinka yrittää itseään hillitä. Somat tonttulapset löysitte. Mä en edes uskalla ajatella Ikeaan menoa, vaikka se on ihan sen kukkatukun vieressä, jossa meidän ensi viikon sidontatunnit pidetään. On vaan painettava kaasua tai äkkiä huomaa, että on kaikkea ikealaista takaluukku puolillaan :O)

  VastaaPoista
 2. Minä huomasin hämmästyksekseni, että Ikeasta löytyi aika vähän mitään, mitä oikeasti koin edes haluavani. Pitää varmaan mitata kuume. :D Totesinkin miehelle, että emmepä ole tainneet noin vähin ostoksin sieltä ennen poistuakaan. Ostin ne, mitä menin ostamaan ja valkoisen amarylliksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn aina välillä ihailemassa siellä uusia sohvia. Niissä on niin ihana istua ja ne tuoksuukin ihan uusilta :O) Alan olla tosi kyllästynyt näihin varastolta haiseviin kierrätyssohviimme, joissa ei ole enää edes hyvä istua. Yritän pidätellä itseäni, kunnen niitä sohvia voi ostaa, mutta aina siellä kassalla huomaan, että on kori piukassa krääsää. Peukkuja sinulle, kun ostit vain tarpeelliset!

   Poista