perjantai 16. marraskuuta 2012En kirjoita piruuttanikaan mitään mistään käsityömessuista tai muista hauskuuksista, jonne kaikki muut pääsevät. Kunhan mökötän. Mies on sairaana ja itse sinetöin lopullisesti pääsemättömyyteni sukeltamalla pihassa karkeaan sepeliin ja hankkimalla sitä kautta toisen polveni tilalle puujalan ja muuten sitten oikein koristeellisia ruhjeita ja mustelmia. Silakka on tutkinut hämmentyneenä äidin laastareita ja tarkastanut muun perheen kämmenet ja polvet ja todennut, että ainoa tohelo paikalla kantaa kutsumanimeä äiti. 

Silakkainen on alkanut tosissaan harrastaa pukeutumista ja pukeekin suunnilleen kaiken löytämänsä vaaetuksen ylleen. Kerrospukeutuminenhan tosiaan on ymmärtääkseni varsin trendikästä.

Noin yleensä olen ollut tämän päivän kuin se kuuluisa takapuoleen ammuttu karhu. Naamalleen tuiskahtaminen ei varsinaisesti parantanut mielialaa. Ja seuraavalla kerralla, kun käyn ruokakupassa lupaan ostaa kaupan minikirjavalikoiman tyhjäksi. Franklin ja ukkosmyrsky alkaa viidettä kertaa peräkkäin luettuna hiukan käydä puuduttavaksi. Tosin en ole yhtään varma auttako se, että vaihtoehtoja on paljon. On niitä tälläkin hetkellä ja silti tuo Franklinin ukkosmyrsky ja Kippi-Kustaa ohittavat suosiossa muut vaihtoehdot iloisesti.

6 kommenttia:

 1. Yliarvostetut ne messut... ei mennä kumpikaan ja ollaan kuin ei oltaiskaan ;) siä on niin paljon ihmisiäkin, että rupee ahdistamaan, eiks ni?

  Sanalla sanoen muuten hurmaava tuo teidän Silakkainen :)

  nimim. "Tampere on niin kaukanaki ja muita hyviä selityksiä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Tampereelle on ihan sikapitkä matka ja Pirkkahallile varsinkin... Ja juu, Silakka on kyllä melkoinen nti Persoona. :D

   Poista
 2. Sen voin sanoa, että suosikkisatu on aina se suosikki. Sen voi kuunnella aina vaan uudestaan, vaikka osaisi jo ulkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Neiti sanoo jo erinäisillä sivuilla sanoja ennenkuin minä ehdin lukea ja nauraa hauskoja juttuja etukäteen. ;)

   Poista
 3. Voi ei ja mäkin tuolla omilla pihoilla leuhotin messuista! No mutta, mulla oli pari asiaa, joihin panostin ja muuten se messu nyt on niin täynnä kaikkee ihan hömppää, että hyvä vaan ku rahas säästyi :) Kato keksit niille jotain käyttöökin ehkä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä sitä omaa iloasi turhaan murehdi. :) Eipä se sun pääsysi multa pois ole. ja juu, yleensä rahalle ei kyllä normaailtikaan ole yhtään vaikea keksiä käyttöä. ;)

   Poista