perjantai 2. marraskuuta 2012


Intouduin tänään siivoilemaan ja järjestelemään laatikoitani. Sieltä löytyikin vaikka mitä; Sudenkorennon siivet, kuollut koppakuoriainen, trilobiitti, kauniita nappeja, emalointiharjoituksia, pinnejä, klemmareita, passikuvia ja kadoksissa olleet silmälasireseptit. Vähän kyllä nauratti. Mikähän minäkin olen naureskelelemaan lapseni aarteita? Monikaan ei välttämättä pitäisi näitä minun aarteitani kovinkaan arvokkaina.

7 kommenttia:

  1. :) mie siivosin tänään pikkueteisen komeroa, jossa säilössä mm.työkaluja, nauloja jne jne. AIVAN järkyttävä määrä kamaa, mieskin ihmetteli monen montaa juttua, että miksi olemme tämänkin säästäneet... niin no, aarteita sieltä ei kyllä löytynyt. Työhuoneen kaapeissa niitä kyllä sitten onkin, eilen sen totesin kun etsin auton rekisteriotteen ilmoitusosaa...

    VastaaPoista
  2. Siis aivan mielettömän upeaa taidettahan tuo on. Näkisitpä mun varastoni aarteet, se on sitä rojua...

    t. Anna

    VastaaPoista
  3. Mie ite: Minua hirvittää jo ajatuskin kellarista ja sen raivaamisesta. Siellä vasta kaikkea mielenkiintoista onkin luvassa... :D Ja muutosta tähän on vasta 3,5 vuotta...

    Anna: Mä olen yrittänyt siivoilla noita kaappeja ja laatikoita säännöllisesti japyöräyttänyt työhuoneen pari kertaa ympäri, että siksi pahin ryönä on karsiutunut jo aiemmin. Kyllä tuota karsittavaakin silti löytyi. ;) Mutta aarteitakin samalla.

    VastaaPoista
  4. Tuo on kertakaikkiaan tuo hieno (suo anteeksi epäkultturellille...) teos jossa on tuo istuva hahmo. Ihan mieletön. Et kyllä varmasti pakkaa sitä enää mihinkään piiloon!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Anna. Se teos on odottanut parikymmentä vuotta, että saisin sen jotenkin kehysteyttyä. ;) Ehkä joskus...

    VastaaPoista
  6. Minusta nuo on kaikki hienoja. Mistä olet saanutkin tuon kuoriaisen???ja siiven?

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään noista itsekin kamalasti. Kuoriainen löytyi joskus parkkipaikalta, pikkuveli oli säästänyt sen minulle, ja korennon siivet siskon kaivonkannelta. Kaikenmoista osuu kohdalle. :)

    VastaaPoista