maanantai 12. marraskuuta 2012


Pakko tunnustaa, että ihan pikkuisen tympii vaihteeksi jopa kirkas ruohonvihreä ja ruohoilla lepäilevät vesipisarat. Jotenkin ehdin jo tottua ajatukseen siitä, että talvi on jo, että nenää nipistää pakkanen ja että se vihreä ruoho edes ratisee jäisenä kävellessä. Vaan ei, vettä sataa vuorotellen kaatamalla ja tihuttaen ja kura lätisee kenkien alla. Pakko sanoa, että tästä osasta syksyä en vain osaa tykätä. Valoa kiitos, edes kerran päivässä, tänään oli jo iltapäivällä pimeää kuin yöllä.

Pitää ilmeisesti alkaa lotota useammin kuin kerran kuussa. Kyllähän se, että yleensä lottoaa, nostaa lottovoiton todennäköisyyttä huimasti verrattuna siihen, että ei lottoa lainkaan. Ja nyt tietäisin, mitä ostaisin, jos saisin pikkuisen enemmän kuin neljä oikein. Kirkasvalolamppu kyllä olisi poikaa tämän syksyn ilmanalassa. Se Manhattan kelpaisi edelleen, muut näyttävät yleensä ihan liian terveellisiltä. Lottovoittoa odotellessa syön liikaa suklaata ja poltan kynttilöitä.

8 kommenttia:

 1. Hei, kiva uusi otsikko! Juu, minnuu tympii kans tää keli, tulis jo talvi, tahtoo lunta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti välillä tehdä uusi yläpalkki. Sai väriä ja yksinkertaisuutta...

   Poista
 2. Mie kun olen kehunut, että eipä vaikuta valon määrä minuun ja olotilaani jnejne, mutta tämä lokakuu-marraskuun alkupuoli on kyllä antanut ymmärtää ihan jotain muuta. Nukkuisin ihan vaikka kuinka ja syön suklaata kuin se huomenna kaupoista loppuisi. :( Juu, että lunta ja pakkasta ja vähän äkkiä kiitos! Ja yksi Manhattan mullekin, on aikast kivannäköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minullakaan ole aiemmin juurikaan syksy vaikuttanut negatiivisesti mielialoihin. Nyt parina vuonna vain on ollut ihan mahdotonta... Aiemmin kitenkin tähän aikaan on ollut yleensä aika paljon talvisempaa, ainakin kylmempää.

   Poista
 3. Älä muuta sano! Valoa kiitos! Aaamulla on pimeää kun lähdetään ja illalla kun palataan. Kura lilluu sukkien pohjassa ahkerasta siivouksesta huolimatta. Nyt lunta jo tai ainakin maanpinta pakkaselle :O)

  VastaaPoista
 4. Valoa juu, ja lunta kiitos! Alkaa tämä kuraisuus pikkuhiljaa tympästä.

  Edelliseen postiin pakko todeta, että ihanaa kun on taloudessa joku joka on kätevä tuollasisissa asioissa. Meillä mies korjasi juuri digiboksin. Ei olisi itsltäni onnistunutelektroniikkakomponenttien juottaminen, mutta armeijassa asiaan kurssitetulle insinöörille ei ollut ongelma. Nyt vaan toivotaan että boksi siitä tokeni, koska muuten meillä loppuu telkkarin katsominen kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kieltämättä aika kätevää, kun talossa on mies, joka osaa tehdä tarvittavat sähkötyöt. Eipä tarvitse odotella ammattimiehiä paikalle. ;) Joskus tosin tuolla omalla sähkärilläkin hommat hiukkasen venyvät. ;) Toivotan boksillenne toipumista.

   Poista