maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kevätkylvöt


Illalla laitoimme rairuohot ja ohrat kasvamaan. Tai siis lapset ja lasten täti laittoivat, minä kaadoin mullat. Jospa nuo ehtivät pääsiäiseksi. Jolleivat ehdi, ovatpa ainakin lapset päässeet kylvämään.

Minä kävin lääkärissä tänään. Oikein omalääkärille pääsin. Ensimmäisen kerran moneen vuoteen, vaan kun tuli vähän pakkorako. Huomaan olevani todella turhamainen. Se, että joudun syömään melkoisen tukevan lääkekuurin harmittaa vähemmän kuin se, että kasvoissani on oikeasti aika karmean näköinen ihottuma. Lähinnä tekisi mieli vetäistä paperipussi päähän ja ottaa se pois parin viikon päästä, kun ihottuma alkaa olla lähtenyt. On tämä kans, rypyt ja normaalinäppylät vielä kestää, mutta kunnon rakkulakukinto saa kyllä turhamaisuuden pintaan nähtävästi kovanahkaisimmaltakin. No, ehkä parin viikon päästä koen olevani huomattavasti viehättävämpi, kun tämä yllättäen noussut poskipääimplantti laskee pois. ;)

Taidan mennä katsomaan olisiko taloudessa jotain lohtusyömiseksi kelpuutettavaa.

2 kommenttia:

  1. Ohraa en ole koskaan kokeillut kylvää, kerro sitten oliko nopeakasvuinen! Meidän vakiokylvö pääsiäiseksi on vehnä. Viikko sitten kylvetty vilja on sellaista 12-senttistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohra itää ja kasvaa hyvin vauhdikkaasti. Ainakin viime vuonna kasvoi. ;)

      Poista