perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä

Mies toi jo eilen minulle ja pikkunaisille kimpun tulppaaneja. Isompi tyttö kyseli jo paljon, minkä takia naisten päivää vietetään. Tasa-arvoasioiden tila maailmassa ei ole ihan aina helpoimpia asioita selittää lapselle. Neidin silmät olivat tipahtaa päästä, kun kerroin, että on maita, joissa nainen ei saa edes ajaa autoa, äänioikeudesta puhumattakaan ja että me elämme yleensäkin hyvin etuoikeutetussa osassa maailmaa. Illalla sain vielä molemmat tyttöni kainalooni sohvalle pitkäksi aikaa ja siinä oli hyvä.

Naistenpäivän spesiaalien joukosta suosikikseni nousi kyllä Amnestyn Joku raja-kampajan Katja Tukiaisen suunnittelema  Idylli-kokoelma. Tuo hame on ihan äärisuloinen, valitettavasti ehkä turhankin suloinen ikäiseni naisen päälle. Olisipa tuota printtiä t-paidassa, heti olisi tilannut. Nyt tyydyn ihailemaan ja tuen sitten, kun osuu joku enemmän minun tyyliini sopiva mallisto taas kohdalle. Saattaa tosin olla, että joudun tilaamaan tuolla printillä olevia taskulinoja ja keksimään niille jonkun valtavan hyvän käyttötarkoituksen. 

Mutta näin omasta puolestani toivotan vielä oikein hyvää naistenpäivän loppusuoraa teille rakkaat kanssasisareni. Saavuttakoot tämä päivä ja sen tavoitteet joskus myös vähempiosaiset sisaremme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti