lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulunpyhät sujuivat mukavasti. Silleen normaalisti kyläillen. Viime päivät on sitten ollut pakko olla ottaa rauhallisesti useammastakin syystä. Nuorisolla alkoi olla ylettömästi kierroksia ja räkätautikin saapui iloksemme. Mutta lahjaleluilla on ollut mukava leikkiä, peleillä pelata ja minä olen lukenut joulun ajaksi varaamiani kirjoja. Tove Janssonin elämänkerta on ihana. Se on pakko todeta. Ja amarylliskin vihdoin aukeni ilahduttamaan silmiä.

9 kommenttia:

 1. Amaryllikset ovat mystisiä kukkia. Ikinä niistä ei tiedä. :D
  Likkaan aikoi flunssa myös iskea, mutta jäikin puolitiehen. Hyvä niin.
  Tove Janssonin elämänkerta täytyy varmasti lukea, kun siitä on positiivista kuulunut sieltä ja täältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuei tosiaankaan tiedä. Jännitystä elämään aina kun saa amarylliksen. ;) Mut on ne nättejä. Ja hyvä, jos tauti teillä tulikin siihen tulokseen, että paree lähteä ennenkuin alkoikaan. ;)

   Poista
 2. Meilläkin on ollut tautinen joulu. Jokin muukin on pielessä, sillä alan olla lataamovalmista kamaa. En ole ehtinyt edes neuloa koko aikana, tai jaksanut. Ja loma näyttää loppuvan ennenkuin ehdinkään. Hurjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa tylsältä. Etenkin tuo, ettäei edes neulominen ole onnannut. Toivottavasti jonkinmoista lepoa on kuitenkin suotu muuten...

   Poista
  2. Minna: muista levätä tarpeeksi ja unohda kaikki muu!!! Äiti on perheen tärkein palanen :O)

   Poista
 3. Me ollaan jämähdetty kotiin jouluksi. Tosin eilen irtaannuin sohvalta ja käytiin leffassa. Ihanaa joutilasta oloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti akut ovat kunnolla täynnä, kun arki alkaa. Ja mikseivät olisi. :)

   Poista
 4. Heippa,

  mie sain lahjaksi punaisen amarylliksen, valkoisen ostin jo aikaisin itse. Viime vuotisia en saa kukitettua, taisi kylmäkäsittely unohtua... valkoiset hyasintit ja amaryllikset ovat miun lempijoulukukkia. Tosin valkoinen atsaleakin uutena tuttavuutena on varsin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin tuli tänä jouluna atsalea. Se ei kyllä oikein ole ollut otettu mun "hoidostani"... ;) Amaryllis on minunkin lempijoulukukani, hyasintit kyllä saavat lentävän lähdön. ;)

   Poista