tiistai 10. joulukuuta 2013

'
Tänään vaihdoin miehen äidin antamat tyynyt joulua tuomaan. Minun piti vaihtaa myös sohvatyynyt, ommella patjaraitakankaasta päälliset vaan yllättäen sisustyynyistä olivat kankaat päättäneet haihtua, vain vanut vaelsivat irrallisina päällisten sisällä. Se tarkoittaa sitä, että minun pitää hankkiutua etsimään uudet tyynyt pikavauhtia jostain.

Pitkästä aikaan sain kudottuakin. Oikeastaan purin eskimotytön paidasta, joka on jäänyt liian ison kaula-aukon ja kauluksen takia käyttämättä, kauluksen pois, vähensin kaula-aukon silmukoita reilusti ja kudoin poolokauluksen uusiksi. Jospa se nyt pääsisi tehokkaampaan käyttöön. Mutta pitääpä painaa mieleensä, että Novitan ohjeisiin ei vain ole luottamista. Jostain syystä ne tahtovat järjestän olla mallia aivan liian lyhyt ja aivan liian leveä. Joskus tosin vain aivan liian leveä...

Ikeassa olisi kyllä vallan viehättävä tyynynpäällysmalli. Mahtaisikohan se haluta liittyä joulusohvaa koristamaan?

2 kommenttia:

  1. Oi että noi tuolit on niin kauniit! Houkuttelevat istahtamaan :) Mukavaa viikon jatkoo sinne :) Tänään täällä tehdään joululaatikoita...huomenna Tampereen pojat tulossa :D isi taas keikalla ja äidillä "omapäivä"
    tuksu-mummeli

    VastaaPoista
  2. Mä olen kyllä ollut hyvin onnellinen, kun mies sai nuo tuolit mummunsa perintönä. Ne ovat kauniit ja vieläpä mukavat. Ja tuntuvat tosiaan kutsuvan istujia.

    Mukavia rusinapullapäiviä teille!

    VastaaPoista