sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Alavireistä

Vähän on mennyt alavireen puolelle. Lähinnä kai siksi, että flunssa ei suostu lähtemään tomumajastani. Olen jo monesti näyttänyt sille ovea, mutta ei, jatkaa edelleen keuhkojeni kiusaamista, valvottaa öisin ja vie voimat päivisin. Kyllä se vaadittu 10 päivää on minun mielestäni hoidettu. Voisit poistua, kiitos.

8 kommenttia:

 1. On kyllä pitkä tauti! Milläs sen tappais??? Jospa aurinko edes vähän helpottaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä versio tuntuu olevan plaatua, joka ei ihan helpolla otettaan hellitä. Isompi tyttökin on köhinyt ja niistänyt jo aika kauan...

   Poista
 2. Vo itku. Toivotaan että jo helpottaisi.

  VastaaPoista
 3. Lääkäriin hus. Pomollani oli myös todella pitkään pitkittynyt flunssa ja yskä. Ei päässyt kunnallisen kautta lääkäriin, joten meni yksityiselle ja siellä totesivat, että keuhkot ovat menneet tulehduksen takia astmankaltaiseen tilaan ja sai siihen astmalääkkeet. Paraneminen alkoi vasta sitten. On siis todella sitkeää laatua, jos pääsee iskemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole ongelmana niinkään keuhkot kuin poskiontelot. Pitää yrittää lisätä allergialääkitystäkin, koska sitähän tämä myös osaltaan on...

   Poista
 4. Voi höh. Sairastaminen on kurjaa, se tosiaan vetää jotenki alavireiseksi. Eikä ihme, varsinkin jos se kestää ja kestää. Paranemisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paranemista odotellessa. Edelleen...

   Poista