tiistai 18. maaliskuuta 2014

Neulepäivitystä En minä ole ollut täysin saamaton neulerintamalla. Jotenkin vain päätteleminen ja viimeisteleminen ovat tökkineet harvinaisen pahasti. Mutta vihdoin sain sentään tyttöjen sukat käyttökuntoon. Lankana Regian 4-fädig -sukkalanka. Noidenkin jälkeen lankoja jäi vielä niin paljon, että ainakin yhdet sukat saan aikaiseksi. Raidoituksen värijärjestys on valittu käyttäjien toiveiden mukaan.


Kettukarkkitumput valmistuivat jo jonkin aikaa sitten ja tulivat päätellyiksikin. Niistä puuttuu sitten puolestaan tasaisemmaksi prässäys ja puuttuu siis edelleenkin. Ehkä joskus... Niissä keltainen ja punainen ovat Gjestalin Naganoa ja valkoinen ja tummanvihreä Novitan Nallea. Puikot taisivat olla kokoa kolme. Luulen, että nämä piristävät vallan sopivasti muuten varsin mustanpuhuvaa talvivarustustani.

4 kommenttia:

 1. No et todellakaan ole ollut saamaton! Nuo kettukarkkilapaset ovat minusta ihan mielettömän hauskat! Eivät omaa tyyliäni kuitenkaan. Harkitsen niiden kauppaamista lapselle, mutta pelkään, että se haluais mieluummin pätkislapaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen mä hiukan ollut saamaton normaaliin tahtiini verrattuna. ;) Mutta ehkä joskus tapahtuu palautuminen. Ja eivät nuo tumput ihan täysin minunkaan tyyliäni ole, mutta pitää vissin välillä koetella rajojaan. ;)

   Poista
 2. Rajojen koettelu on hyvä asia.

  Mä muuten kuvittelen olevani normaalissa tahdissani, vaikken olekaan. Olen antanut periksi elämälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on uskottava, että normaali on häilyvä käsite.

   Poista