sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kukkivia

Kirsikka


Luumu

Joka kevät ihstun yhtä paljon, kun huomaan hedelmäpuiden kukkivan. Tänään kävin monta kertaa katsomassa luumuja ja kirsikoita ja nuput olivat lämmöstä huolimatat tiukasti kiinni, kunnes yhtäkkiä iltapäivällä puut olivat valkea pilven peitossa. Suklaakirsikka piti vielä nuppunsa suljettuina, mutta nuppuja siinäkin on. Ja joskus vielä haluan saada takapihalle pilvikirsikan. Sen kukinta on ihan huumavan upea.

Intouduin vähän hyötyliikuntaankin eli kanniskelin sisustus- ja aikakauslehtiröykkiöt samaan kasaan ja niputin kaikki turhat lehdet paperinkeräykseen. Jostain syystä noita tulee säästettyä, vaikka todenpuhuen suurimman osan kohdalla totuus on, että sen ekan kuukauden aikana luen lehdet muutamaan kertaan ja siinä se sitten on. Jotain joululehtiä, puutarhalehtiä yms. tulee luettua oikeasti myöhemminkin, sisustuslehdet ja aikaukauslehdet ovat kyllä kertakäyttötavaraa. Jotta heipat vaan.

8 kommenttia:

 1. Minä sitten rakastan kukkivia puita! Meillä kirsikkapuu aloittaa kukinnan ja sitten pari omenapuuta seuraa. Ja syreenit seuraavaksi! Mutta vielä ei kirsikka kuki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Kukkivat puut ovat ihania. Eiköhän teilläkin tänään jo kuki. :)

   Poista
 2. Mulla myös joka nurkka lehtiä täynnä. Muutossa säästin ehjät perhe-teemaiset lehdet ja joulu- sekä käsityölehdet, kaiken muun heitin pois. Silti noita on liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin ruotia jossain välissä jopa käsityölehtiä vähemmälle. Vallan hurjana olen. ;)

   Poista
 3. Teillä kukkii kauniisti! Minä istutin viime vuonna suklaakirsikan ja se on kyllä hengissä muttei taida kukkia vielä tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin syynäämässä suklaakirsikkaani ja kyllä siinä oli nuppuja. Odotan innolla. Se on vain varjoisemmassa paikassa.

   Poista
 4. Mä en oikeastaan edes osta lehtiä. Jossain vaiheessa luin muoti/naistenlehtiä vaiheessa, mutta nyt ne ovat jotenkin niin kaukana omasta arjesta (siis ne vaatteet! jos et voi kuvitella juoksevasi niissä, kiipeäväsi niissä, kantavasi lasta tai tonnin painoista reppua selässäsi ilman saumojen ratkeamista, niin ne tuskin ovat käyttökamaa nekään) etten ole muutamaan vuoteen lukenut niitäkään. Puhumattakaan juttujen sisällöstä. Joskus hyviä, usein pohdintaa aiheesta kuinka "antaa mahdollisuus" otsatukalle/huulipunalle/kynähameelle/ballerinoille. Juu ei. Käsityölehtiä säästän, tosin nyt olen pässyt niidenkin kanssa vaiheeseen ostan vain Ottobreta, koska paremmat neuleohjeet löytyvät ravelrystä eikä noiden muiden kaavatkaan ole innostaneet. Tosin viimeksi jätin Ottobrenkin ostamatta - sekä naisten että lasten. Seuraava vaihe on varmaan se, että pitää oikeasti ruveta kehittämään omia taitoja, jotta pärjää kuositeltavilla peruskaavoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi perinteiset naistenlehdet ja muotilehdet ovat kyllä jotenkin aika kaukana munkin ajatusmaailmastani. Tai tilasin mä hetkeksi joskus (kun halvalla sai) Me Naiset ja kyllästyin ihan totaalisesti. Ei oikein ollut kosketuspintaa elämään... Sisustus, puutarha ja käsityöt kiinnostavat ja sisustuslehdissäkin on vähän sitä ongelmaa, että niissä kaikissa esitellään koteja, joista suurimman osan olen nähnyt jo kauan sitten blogeissa. Jotta ostan sit ulkomaalaisia lehtiä, jos ostan... Käsityölehdetkin taitavat kyllä päästä karsintaan, koska oikeasti netistä saa melkein kaikki tarvitsemansa ohjeet. Ottobrenkin tilauksen lopetin. Luultavasti noilla vuosikerroilla, joita hyllyssä on tulee pärjäämään aika kauan, vaikka intoutuisi millaiseen omeplu-flowhon. ;)

   Poista