lauantai 12. heinäkuuta 2014

Raksauutisia

Kyl se siitä, pikkuhiljaa. Nyt ovat jo harkot paikoillaan. Seuraavaksi betonia niskaan ja eka tiilirivi päälle. Hiukan päätimme laajentaa ansaria laveyssuunnassa, että tarhuri mahtuu pikkuisen paremmin liikehtimään laatikoiden välissä. 

Puutavarakin sa maalia pintaansa. Päädyimme elämään vaarallisesti ja käyttämään petroliöljymaalia, vaikka se periaatteessa ei sisältämänsä homeensuoja-aineen takia ole ihan paras mahdollinen vaihtoehto. Toisaalta meillä on maalattu koko talo, jossa asumme sillä ja esim tomaatit kasvavat nytkin kys. petroliöljymaalilla pinnoitetun seinän vieressä. Uskoisin, että tuohon myrkyn määrään emme tule kuolemaan, vaikka söisimmekin kasvihuoneen antimia. 

Sää maalaamiseen oli mitä mainioin, joskin säätiedotuksessa päivän mittaan tapahtuneet muutokset aiheuttivat hiukan sydämentykytyksiä. Onneksi sadepilvet kuitenkin katsoivat parhaaksi kiertää lotisemaan muualle.

Mutta hiukanko olisi kiva saada mökki jo valmiiksi. Eihän sinne tietenkään mitään tänä vuonna saa kasvamaan, mutta voisi vaikka itse mennä ja nukkua yön ulkona. Ihan kokeiluluontoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti