perjantai 27. maaliskuuta 2015

Harrastelua ja ilahdutustaTänään alkoi oeraati pajunkissa, tai ainakin jo aiemmin haetttujen oksien koristelu. Noo, vähitellen...  Huominen on vielä aikaa. Jos siis aikoo virpoa ja sehän on valinnaista...

Itsekin harrastelin. Yritän piirtää päivittäin edes vähän. Tänään piirsin pikkuneidin kasvot. Ihan kohtuudella onnistuinkin. Olen piirtänyt itse asiassa aika vähän puuväreillä ja silloinkin lähinnä esityskuvia. Ehkä minä noidenkin kanssa vielä tulen sinuiksi. Värilliselle pohjalle piirtäminen on kyllä mukavaa, tuo voimapaperin sävy on hyvä pohja keskisävynä kasvoille.

Ja sitten vielä haastetta. Osallistuin jo kerran Ilahduta bloggaajaystävää -haasteeseen, mutta ei haittaa, ilahdutan mieluusti toistekin. Kiitos Kikille haasteesta. Alla haasteen säännöt.


Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat, joiden määrän saat itse päättää.
Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä.
Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Tällä kertaa ajattelin ilahduttaa yhtä blogiystävää eli Annua ja haastaa hänet tietenkin samalla mukaan.

4 kommenttia:

 1. Wau, olet vissiin piirtänyt enemmänkin!
  Mukavia virpomishetkiä! Täälläkin oksashow käynnissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olen piirtänyt niin kauan kuin kynä on kädessä pysynyt. Ja aiemmin julmetun paljon... Mukavaa virpomista sinnekin. :)

   Poista
 2. Voi tuo Ilahduta bloggaajaystävää- haaste on niin ihana! Löysin tänne tre blogien kautta.. Kauniilta näyttää, kiva käydä tutustumassa! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Pitääpä tulla vastavierailulle. :)

   Poista