torstai 5. maaliskuuta 2015

Pienestä hyvä mieli


Facebookissa osui silmään tämä lehtijuttu ja se oli menoa se. Liityin ryhmään ja nyt ovat jämä- ja vähemmänjämänallet saaneet kyytiä, kun olen tuijottanut Netflixiltä Neiti Marpleja ja virkannut vimmaisesti.  Jotenkin ne viluissaan olevat vanhukset koskettivat ihan liian voimallisesti. Kerrankin pystyn ihan oikeasti tekemään jotain omalta osaltani. Viikon kuluttua olen ehkä saanut tilkkuja kasaan sen verran, että kehtaan lähettää ne peiton kokoajalle. Saa nähdä joudunko silti käymään vielä lankaostoksilla, mutta haitanneeko tuo, hyvään tarkoitukseen menvät. Mutta nyt koukku käteen ja jatkamaan.

P.S.En kyllä osaa sanoa tuleeko minusta ja Gimpistä ikinä ystäviä. En oikein tahdo saada sillä järjellistä jälkeä aikaiseksi. Nämä kuvat ovat ainakin ihan kamalia... Ärsytys sentään.

4 kommenttia:

 1. Huippujuttu tuo koukkuilu, itsekin löysin facesta tavan, jolla auttaa toista, pienesti mutta vaikuttavasti. On siitä somesta hyötyäkin.

  Samaa mieltä gimpistä, onnekseni mulla on nuo vanhat luotetut, photoscape pikakäsittelyyn ja elements (varmaan kasiversio) parempaan tekemiseen. Ei sillä, edes käsittelemällä mun kuvista ei hyviä saa, vika kun on siellä kameran takana, toisin kuin sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aina välillä ihan oikeasti kivojakin juttuja osuu kohdalle.

   Pitää tutkia, mitä kuvankäsittelyjä löytyy Ubuntulle. Tuo gimp on kyllä tosiaan lähinnä rasittava. Mä kun olen tottunut käyttämään Photaria työkseni ja tuo ei vaan toimi.

   Poista