torstai 15. huhtikuuta 2010

Laine-sukat

Malli: Laine-sukat Ullasta
Puikot: 2,5 mitkäliebambut
Lanka: Red heart Sport Socks Color, väri 31297
Menekki: 62 g nro 41 sukkiin, jalan malli kapea

Tykkäsin kovasti kutoa tätä mallia. No, onnistuin kyllä tekemään muutaman virheen yöllä unenpöpperössä kutoessani ja osa rei'istä kasvoi sellaisiin mittasuhteisiin, että jouduin vähän jälkeenpäin kursimistoimiin. Lisäksi olin ensimmäistä sukkaa tehdessäni jotenkin ymmärtänyt kärkikvaennukset pieleen eli nyt sukat eivät ole ihan identtiset. Käyttökelpoiset kyllä. Kiilakantapää onnistui ihan nätisti ja loppujen lopuksi mallikertakin alkoi sujua jo toisessa sukassa. Minulla on pientä hahmottamishäiriötä epäsymmetrian suhteen, joten aivot yittivät välillä nyrjähtää ja toinen puolikas mallikertaa vaati hiukan keskittymistä. Aika jännä juttu sinänsä, yleensä tuo asia ei ole neuloessa haitannut.

Niin ja aikaisemista kokemuksista viisastuneena otin silmukkamäärän ohjeen pienimmästä koosta, vaikka jalan mitta onkin tuota L-kokoa vastaava. Kivat sukat, mii häpi. Mitä seuraavaksi sukkapuolelta?

Noin muuten olo on vähän pöh. Tauti kolkuttelee kurkussa ja aamu alkoi iloisesti salaatinkastikkeen ynnä kastikepullon sirujen siivoamisella keittiön lattialla. Onni oli, että lapsi oli päättänyt juuri ennen pamahdusta siiirtyä seisomaan ostoskoppaan. Muuten olisi saattanut käydä huonomminkin. No, tulipa vaihteeksi keittiön lattia pestyä kunnolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti