lauantai 24. huhtikuuta 2010

Väriä päivään tai sitten ei...

Intouduin selailemaan vaihteeksi joskus ostamaani Tricia Guildin Värikäs maailma -kirjaa. Muistan, kun löysin Guildin kirjat kirjaston sisustushyllystä joskus -90-luvulla. Ihan mieletöntä. Aivan erilaista kuin mikään muu. Ne olivat lainassa hyllyssäni varmaan valtaosan vuotta. Tuon Värikäs maailma -kirjan onnistuin ostamaan itselleni muutama vuosi sitten ja sitä tulee edelleen selailtua pahimpaan värinnälkään.

Tänään napsin kuvia tämänhetkisistä suosikeistani ja hupsis... Taisin valita kaikkein vähävärisimmät kuvat. Ehkä meillä on kotona väriä riittämiin, siitä ei enää tarvitse haaveilla. Enemmän taidan nyt haaveilla väreistä eroon pääsemisestä. No, mikään täysin valkoinen sisustus ei ole tosiaankaan minun kakunpalani, mutta tuollainen vaaleilla sävyillä leikkiminen, se näyttää kauniilta. 

Tämä kuva taas on sopinut jostain syystä silmääni aina. Ikinä en osaisi asua noin itämaisessa ympäristössä (ainakaan täällä pohjolassa), mutta jotenkin nuo mausteiset, vihertävät keltaiset ja kellertävät vihreät ovat ihan syötävän herkullisia. Ja nuo patjat. Niistä olen haaveillut niin kauan kuin tätä kirjaa olen lukenut. Ihanat...

3 kommenttia:

 1. Onpa värinnälkää rauhoittavia kuvia! Muhun vetoaa tuo itämaishenkinen kuva myös, olisi ihanaa sisustaa tuolla tavoin mutta toisaalta tykkään yhdistellä myöe perinteisempää "vanhaa" tuollaiseen. Siksi haaveilenkin siitä, että olisi koti, jossa voisi jokaisen huoneen sisustaa vähän eri tavalla.

  Mä en myöskään tykkää valkoisella sisustamisesta, liian kliinistä mulle. Tummiin sävyihin ja toisaalta värikkäisiin huoneisiin ihastuu helposti, eikä pikku puutteet esim siisteydessä näy sellaisissa niin selvästi. Lisäksi täysin valkoisessa ei varmasti lapsikaan viihtyisi. Meidän koti ainakin vaatii suorastaan sen, että siellä asutaan, ollaan, leikitään :)

  VastaaPoista
 2. Ahhhh Your blog is wonderful, soo nice to find you! Your pictures are so inspiring and beautiful!

  A footprint from

  Agneta & Sweden

  VastaaPoista
 3. Erika: Kuulostaisi kyllä kivalta tuo sisustusvisiosi. :)

  Agneta: Thank you

  VastaaPoista