perjantai 23. huhtikuuta 2010

Pastanjauhantaa

Kerrankin äiti onnistui ruoanlaitossa... Tuo kerrankin on tässä tärkeä määre. Yleensä isä lämmittää paljon paremmin ranskalaisia uunissa, lihiksiä mikrossa yms. lapsen makuhermoon osuvia sapuskoja. No, tekee isi hyviä salaattejakin. Salaatti on neidin erikoisherkkua. Kuten näköjään hätäpäissä kaapin antimista kasaan kursittu kinkku-kermapastakin. No, kelpaa tuolle miilunpolttajan spagettikin, kelpaisi vaikka joka päivä. Mielellään ilman sitä miilua eli mustapippuria ja nimellä muulinpolttajan spaghetti. Harkittu asustaminen on myös tärkeää lounaalla. Pisamat ja cowboyhattu kruunaavat kokonaisuuden.

Melkein laitoin jo pastan ohjeen tähän, mutta se ei liene sopivaa kasvissyönnin puolestapuhujan blogissa. ;)2 kommenttia:

 1. Ai että, melkein tipahdin tuolilta tälle nauraessani :D

  Juu, minäkin yritän kovasti ylläpitää kasvispainotteista ruokavaliota ja on mieltäylentävää mennä kauppaan kera lapsen, joka huutaa "saiskos nyt jo tänään sitä maksalaatikkoo" tai "mulla ois kyllä nakin nälkä". Yritä siinä sitten hokea, että linssit ne vasta hyviä on ja ai, miten mahtavaa ois syödä tänään lanttupihvejä :D

  Ihanaa viikonloppua cowboy-pisama-tyttöselle ja muulle porukalle!

  VastaaPoista
 2. No mä olen kyllä oikeasti lapsen ja miehen suhteen jossain määrin joustanut. Eli ne saavat lihaa, höystettynä yleensä runsaskätisesti kasviksilla ja minä sitten jätän eläimet syömättä. ;) Jospa tuo lapsi joskus isompana intoutuisi äidin jalanjäljille. ;)

  Mutta joo, onhan se sitä, kun itse selittää parsakaalikeitosta ja toinen vaatii pekonia...

  Mukavaa viikonloppua teillekinpäin!

  VastaaPoista