keskiviikko 13. kesäkuuta 2012


Pään sisällä on edelleen vähän sameaa vettä. Jospa nuo kirkkaammanvihreät kaislojen heijastukset alkaisivat kuitenkin vähitellen päästä voitolle. 

Itse kasvatetut kesäkurpitsan taimet unohtuivat kastella yhtenä iltana, mies löysi vielä Bauhausista uusia tilalle ja istutin ne samaa vauhtia laatikkoonsa. Samalla sain monta ruukullista markettoja. Miten osasikin valita, marketat ovat kesäkukista ehdottomia suosikkejani.

Ai niin, tänään totesimme kokeilevassa keittiössämme, että raparperihyve on ihan huippua lättyjen täytteenä. Kaura-vaniljasoosikaan ei ollut yhtään hupsumpaa samassa yhteydessä.

4 kommenttia:

  1. Marketat ovat kyllä söpöjä, pitäisiköhän minunkin hankkia niitä tänä vuonna kesäkukikseni... on nimittäin vielä hankkimatta. Toivotaan, että päänsisäinen vesi kirkastuu pian, välillä se vaan on semmoista... sameaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Saisi kyllä kirkastua. Tällä hetkellä mä vain olen ihan sanoinkuvaamattoman vihainen ja loukkantunut yms. asiaankuuluvaa. Mut jospa se tästä.

    VastaaPoista
  3. Oi, marketat on ihania. Toivon voimia selvittää vaikeita asioita, ajan kanssa ne asiat sitten saavat uusia mittasuhteita. Semmoista se on elämä välillä.

    Hymyilytti muuten kovasti se pieni lehdennyppijä joka yritti laittaa lehteä takaisin :)

    Oikein aurinkoista ja mukavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kate, mukavaa kesänjatkoa itsellesikin. Muuten alkaa jo helpottaa. Laiha sopu voitti taas lihavan riidan ja paljon parempi niin. :)

    VastaaPoista