maanantai 14. tammikuuta 2013

Alkaa vähitellen harmittaa. Ei suostu tauti lähtemään tyttöä kiusaamasta, ei. Huomenna on taas puhelinsoittoa lääkärille ohjelmistossa. No, jospa parannus löytyisi vähitellen. Tänään kävimme kuitenkin antamassa muutaman putkellisen verran verta tutkimuskäyttöön neideiltä ja samalla reissulla mussuttamassa  pikaruokaa. Aina sen verran terveys kuulemma antaa periksi. ;)

Iltapäivällä huomasin, miten hienosti valo heijastui tabletilta tytön kasvoille ja pitihän taas kokeilla, osaanko käyttää kameraa. Alkaa se sujua. Kumpaakaan kuvaa en ole sen kummemmin käsitellyt, ylemmässä oli horisontti hiukan reippaasti keikallaan, piti oikaista ja rajata sen verran, mitä oli pakko. Ja jos siskosta otetaan kuva, otetaan minustakin...! Siinäkin näköjään on vanhalle talolle tyypillisesti hyvin vino lattia, mutta olkoon nyt. Pääasia, että lapsi on jotakuinkin ojennuksessa. No ei ole, aika hassussa asennossa tuokin. Siksi kai tykkään ihan kamalasti nimenomaan tuosta kakkoskuvasta. Siinä on jotain hirmuisen hauskaa, vaikka se ei kuvana ole täydellistä nähnytkään.

Mutta, jospa huomenna olisi jo muitakin kuin tautivatvontoja tarjota. Tänään mies haki postista minulle läjän Tolkienia tutkittavaksi. Siinä sitä olisi varmaan ihmiselle ohjelmaa, kun ei oikein kotoakaan karkuun pääse.

Ja vastaampa vielä tähän perään Tiltä napattuihin kyssäreihin...

1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
Lähinnä kai rauhallisesta elämästä. Siitä, että lapsilla, itsellä ja läheisillä riittäisi terveyttä ja hyvää mieltä, että ystävän lapsi paranisi. Siitä minä varmaan haaveilen tälä hetkellä kaikkein voimallisimmin. No, haaveilen minä uudesta matosta makkariin noin materialistiselta puolelta, mutta se on haave, jonka toteutumattomuus ei vahingoita ketään.

2. Millainen oli vuosi 2012?

Outo, vähän iloton ja harmaa. Toivon, että tämä vuosi tulisi vietettyä iloisemmalla mielellä.

3. Oletko aamu- vai iltaihminen?

Iltaihminen, totta tosiaankin. Tai ehkä vielä enemmän yöihminen. Voisin hyvin valvoa yöt ja nukkua päivät. Valitettavasti tämä perheellisyys ja yhteiskunta estävät ominaisimman elämänrytmini noudattamisen.

4. Minne haluaisit matkustaa nyt?

Höyhensaarille. No, joku muukin saari kelpaisi. Islanti, Irlanti, Gotlanti, Malta, Färsaaret... Minä olen aina haaveillut sumuisista saarista.

5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi jos voisit?

Tuskin juuri mitään. Muutaman loukkaavan tahattoman tai tahallisen sanan voisin jättää sanomatta. Loppujen lopuksi kaikki vaikuttaa kaikkeen ja ikävistä asioista on saattaanut välilisesti seurata jotain ihanaa.

6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?

Kasvistäyteiset tortillat gratinoituna juustokastikkeella ja made by minä itse. Niin ja guacamole ja muut vastaavat avokadotahnat, samasta tehtaasta.

7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?

Rauhallisesti oman rakkaani kanssa

8. Elämäsi eläin?

Varmaankin edesmennyt kavaljeerimme.

9. Sielunmaisemasi?

Ulappa. Myös sisäjärvet menettelevät, parasta on meren rannassa
.
10. Tärkein esine kotonasi?

Kynät ja paperi. Ovat kovasti monikäyttöisiä molemmat.

11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?

Sekä että. Nautin kokkaamisesta ja hyvästä ruoasta, mutta en tykkää syödä itseäni ähkyyn.

6 kommenttia:

 1. Kiitos inspiksestä! Mä meenkin tästä shoottaileen meidän ahkerasti koneella sotivia miehiä. Toi pääteheijastus pitää kokeilla..

  VastaaPoista
 2. Hauskat kuvat neideistä! Silakka on kyllä tiukassa kontaktissa kameraan, katse tulee kuvasta läpi! Ihanat ihanat tytöt! Paranemisterkut sairastajalle ja pusuja toiselle muuten vaan!<3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Silakan kuva :)! Blogissani siulle syrän saatavilla <3

  Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitokset sydämestä. Pitää käydä poimimassa. :)

   Poista