torstai 10. tammikuuta 2013

 
Välillä saan otettua jo ihan kohtuullisia kuvia, sisälläkin. Etenkin, kun uskalsin lisää ISO-arvoa ihan reippaasti. Edellisessä kamerassa jo ISO 400 oli ihan kammottavaa puuroa. Nämä otin ISO 800 ja minun silmääni kohina on hyvinkin vähäistä.

Samalla voin esitellä työhuoneen uuden maton ja Silakan sängynpeitteen. Matto löytyi Ellokselta ja peite Gudrun Sjödenin alesta. Kumpikin sopii paikalleen. Makuuhuone tosin on edelleen matotta...

Mietin tänään tyyliasioita, sitä miten hassua on katsella taas, kun joka paikassa näkyy sini-valkoista. Edellisen kerran noiden värien liitto taisi olla trendikäs 80-90 -lukujen taiteessa. Minun asuntoni oli silloin hyvin selkeän sini-valkoinen, astiastoa myöten. Arabian 140-vuotisasiat olisivat varmaan siloin(kin) ihastuttaneet kovasti. Ihastuttavat nytkin. Hiukan harmittaa se tosiasia, että kaapissa todellakin on niin paljon ruokalautasia, että yhdellekään uudelle ei ole tarvetta. Toisaalta joku tytöistä sopisi mahdottoman hyvin pullalautaseksi tummansinisten Teeman kahvikuppien seuraksi. Minun suosikkini taitaa olla Kaisu.

2 kommenttia:

  1. Noita vois ottaa yhden jokaista, paitsi Idasta en tykkää. Tosin en oikeestaan kaipaa sinivalkoista, ja mua harmittaa se että kaapissa ois tilaa ja jokus tarvettakin, mutta lompakko ei anna myöten.

    Sekin muuten hatrmittaa, että meidän astiat on alkaneet lohkeilla reunoista (mukit) ja lautasten pinnat on menneet huonoiksi tiskikoneen myötä. En silti siirtyisi käsitiskiin. Mutta joskus mietin, miten ne ei kestä enempää, ja miten muistelen että 80-luvulla kun olin muksu astiat ei kuitenkaan noin nopeesti menneet pilalle. Siis muutamassa vuodessa. En kyllä muista koska meille on astianpesukone tullut, mutta oli sellainenkin jossain vaiheessa sitten.

    VastaaPoista
  2. Ida on mininkin silmääni jotenkin liikaakin eri maailmasta muiden kanssa, mutta ehkä sillä on tavoiteltu maisema-sarjan tunnelmaa.

    Aika jännä, että astiasi ovat reagoineet koneeseen noin. Meillä Eivät edes lasit ole ottaneet astianpesukoneesta nokkiinsa ja iso osa niistä on kuitenkin vieetänyt aikaansa eri koneissa 10 vuotta...

    VastaaPoista