torstai 17. tammikuuta 2013

Hyvää yätä!


Tänään oli ilmassa hienoista päiväunien välttelyä. Silakkainen nukkuu ne sisällä rattaissa, mutta yhtäkkiä sinne olikin ilmestynyt ihan toinen vauva, jolle toivoteltiin topakasti "Hyvää yätä!" ja "Nyt pää tyynyyn!". Hetken aikaa piti neuvotella ennenkuin vauva irtosi turvavöistä ja siirtyi nukenvaunuihin jatkamaan nukutettavan roolia. Nukuttajakin kyllä lopulta simahti itsekin unille. Samoin kuin tämäkin nukuttaja ja isosisko.

Illalla mummu ja vaari piipahtivat kyläilemään ja voi miten onnellin pikkuneiti olikaan. Oli kyllä äitikin. Viime aikoina aikuiskontaktit ovat olleet luvalla sanoen vähissä ja kahden tappelevan neitokaisen kanssa sisällä vietetty aika alkaa vaatia veronsa, pinna on ajoittain jo aavistuksen kireällä. Tänään oli pako pukea neidit lämpimästi (myös toipilas) ja käydä edes pikkuisella potkukelkkalenkillä pihalla hengittelemässä raitista ilmaa.

Tänään siirsin myös joulutyynyt odottamaan ensi joulua. Uudet kolmiopäälliset piristivät sohvaa kummasti. Tuo korallin-/persikansävy ei ihan välttämättä ole ykkössuosikkivärieni listalla, mutta nähtävästi sekin toimii oikeassa paikassa. Sitäpaitsi ruokapöydän tuolien verhoilu taitaa olla aika lailla samaa sävyä.Kohta sorrun mintunvihreää, jos en pidä varaani. Se olisi kyllä jo pelottavaa. ;)

Ai niin, minun piti hiukan taivastella sitä, että oikeastaan ajattelin kolmiovillityksen olevan kohdallani jo elettyä elämää. Minä nimittäin olin melkoinen kolmiofriikki 90-luvun alussa, mutta niin vain näyttävät kolmiot maistuvan uusintakierroksellakin...

4 kommenttia:

 1. Tuntuu, että kaikki tulee niin äkkiä uusintakierrokselle:) Vastahan noi graafiset kolmiot yms. koristi munkin villapaitaa (sillon -90 luvulla) ja neonvärit oli varmaan samoihin aikoihin aika pop ja nyt neiti 11v himoitsee niitä...
  Silakalla on hoivageenit kunnossa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ne kolmiot taisivat silloin aikanaan tulla 60-luvun pop-taiteesta ja graafisesta muodista. ;) Jotta kiertää kiertää... Neonvärit oat kyllä saaneet mun osaltani olla, saivat olla silloin ja saavat olla nyt.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista