lauantai 19. tammikuuta 2013

JuhlahuumaaSynttäribileet done. Kakustakin tuli ihan ok siihen nähden, että heräsin oikeastaan vasta eilen siihen todellisuuteen, että en ollut muistanut lainkaan sitä, että kakku pitäisi jotenkin koristellakin. No, kaapin antimilla mentiin; löytyi vihreää sokerikuorrutetta, kirjavia karkkeja ja lelulaatikosta seepra. Olin sentään hankkinut aiemmin H&M:ltä seepralautasliinoja ja niihinhän mätsäsi seepra kivasti. Jotta täydestä meni kuin väärä raha.

Silakka todennäköisesti arveli, että joulu on tullut uusiksi, niin mahdottomasti tuli lahjoja. Kivoja ja tarpeellisia sellaisia. Muutenkin kaiken hysteria ja hermoilun jälkeen juhlat olivat mukavan rennot ja vieraat kivoja. Minäkin muuten mätsäsin seeprakakkuun, ainakin koipieni osalta.

7 kommenttia:

 1. Onnea Silakalle! Meillä on myös synttärit loppukuusta kuopuksella. Pitäisi varmaan minunkin herätä miettimään niitä ja jututtaa sankariakin.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Parhaat kakut ne viimehetkillä tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos. Mitäpä sitä etukäteen miettimään... Köh.

   Poista
 3. Onnea Silakkaiselle, justhan vasta oli yksvuotissynttärit!! Ja onnee sulautuvalle seepramammalle kans, sulla on niin hiano Silakkainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sanohan muuta. Mun vauvani on kokonaan kadonnut, mutta onneksi on edelleen aika Silakkainen ipana. ;)

   Poista