perjantai 11. tammikuuta 2013

Rakas sisko

Sisko kävi lääkärissä ja pienellä tuli sillä aikaa niin kova ikävä, että ikävöinnin kohteen palaudutta piti änkeä sohvalle viereen ja puraista ja nipistää vielä varmuuden vuoksi muutaman kerran, että tiesi siukun tosiaan palanneen.

Jotenkin tuo sisarussuhde on yhtä aikaa liikuttavan rakastava ja toisaalta huvittava, kun pienempi on melkoisen kovakourainen huomionosoitustensa suhteen. Ja joskus kyllä olisi aika mukavaa, jos lapselle ei joutuisi hakemaan antbioottikuuria kerran kuukaudessa. Tulehdusherkkyys tuntuu olevan ylettömän korkea ja tunnollinen lapsi sairastaa viikonloppuisin.

4 kommenttia:

 1. Meillä yritetään pitää tänä talvena taudit kurissa (niinku joka talvi). Vedetään maitohappoja ja Deetä parin viikon välein kunnon kuurina (niinku joka talvi:D)

  Toi sisarus rakkaus on aina niin hellyyttävää♥ Meillä Nooalla ja Niilolla on niin mahtava "yhtäköyttä yhdistys", että välillä oikein ääneen naurattaa:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kiskottu noita vitamiineja ym. jo muutaman vuoden ajan säännöllisesti. Yritän ajatella positiivisesti, että minkähänmoinen tautikierre ilman moisia olisi ohjelmassa... ;)

  Ytäköyttä yhdistys on kyllä melkoinen välillä. Ihan sellainen kuin se alkuperäinenkin. Ajoittain köyttä vedetään aika reippaasti kahteen suuntaan. ;D

  VastaaPoista
 3. Sisaruus on rikkaus monella tapaa. Sairastaminen ankeaa. Meillä on oltu poikkeuksellisen terveitä, mutta kuopuksen aloitettua päivähoidossa sairastelu on lisääntynyt hurjasti. Tsemppiä teille, antibioottikuuri kuukausittain ei kuulosta ollenkaan mukavalta :(

  VastaaPoista
 4. Meillä isommalla sairastaminen aloitettiin viikon iässä ja sitä vekoa on jatkettu. Jostain syystä meille ei ole oikeastaan kukaan tervetullut missään taudissa, ihan riittävät muualta hankitut. ;) Mutta jospa jossain vaiheessa alkaisi helpottaa...

  VastaaPoista