perjantai 27. heinäkuuta 2012



Aamulla heräsimme innokkaan talkooväen puhelinsoittoon ja keksin laittaa vahingon kiertämään eli herätin lisää työntekijöitä. Tänään terassiin tuli siis lattia ja vähän kaidepuita ja kaiteiden vuorilaudat saivat maalia pintaansa. Tänään huomasin ensimmäistä kertaa tiesmitenpitkäänaikaan, että kasvustot kaipasivat kastelua. Isompi tyttö halusi kahluualtaan pihalle, joten siitä saan kasteluvettä joksikin aikaa. Jos ei siis heti ala sataa, kun näin sanon. Tänään taisi olla yksi kesän kauneimmista päivistä. Tunnustan nauttineeni.


Tänään poimin myös ensimmäisen mukillisen kirsikoita puusta. Huomenna saa varmaan toisen mokoman. Punaherukatkin alkavat olla keruukunnossa. Alkaa työnteko uhata. Onneksi ostin niitä uusia ämpäreitä.

Tänään myös mietin paikallislehden juttua, jossa kyseltiin mopopojilta ympäristön häiriötekijöistä. Juu, kuulema heitä ei ollenkaan häiritse mikään. Täällä kun on niin hiljaista muutenkin ja he ajelevat ympäriinsä. Seuraavaksi varmaan toimittaja menee kyselemään myymälävarkailta mielipidettä siitä, onko pikkunäpistyksistä haittaa kenellekään. 

2 kommenttia: