perjantai 6. heinäkuuta 2012




Hellepäivä, hyvää ruokaa, isompi tyttö serkkujen seurassa hurvittelemassa, illalla rannalle ja huipennoksena opettavainen kuva aiheesta tämän takia total block -voide olisi järkevää levittää kaikessa rauhassa ja riittävän paksuna kerroksena suojattavalle alueelle. No, illasta levitin kylmäpuristettua kookosöljyä hartaudella läikikkääksi palaneeseen pakanamaan karttaani...

Niin ja se ruoka. Itketin munakoisoviipaleita ja pyörittelin kuivatut viipaleet jauhoissa, joihin olisin sekoittanut suolaa, pippuria, jeeraa ja paahdettua paprikajauhetta. Paistoin kauniiksi pannulla öljyn kanssa. Tein kylkeen tomaattisalsan, johon silppusin tuoretta korianteria, oreganoa, timjamia ja persiljaa, pari tomaattia, puoli tl valkosipulia, mausteeksi vielä suolaa ja chilijauhetta ja perään reilut loraukset rypsi- ja oliiviöljyä. Lisäksi vielä uusia perunoita. Maut sopivat melkoisen hyvin yhteen ja munakoisoista tuli ihanan mausteisia ja rapsakoita. Mut juu, täysipainoinen ateria kaipaisi vielä sitä proteiinia.

Tänään hiukan huvitti, kun mietin vaatteitani. Toppi on melkein seitsemän vuotta vanha, housut edelliseltä vuosituhannelta ja nilkkasukatkin lähemmäs kymmenvuotiaat. Huivi päässä on myös melkoisen iäkäs, taitaa olla opiskeluaikojen peruja. Kyllä minä hankin itselleni uusiakin vaatteita, mutta sitten on näitä rakkaita vanhuksia, joiden vähittäinen hiutuminen vähän harmittaa. Toisaalta aikuisuudessa on se hyvä puoli, että oma tyyli on ollut jo sen verran kauan selvillä, että vaatevarastoa ei joudu hankkimaan aina sesongin  vaihtuessa uusiksi. 

5 kommenttia:

  1. Auts! Toivottavasti selkä paranee pian! Ollaan oltu samalla rannalla mutta eri aikoihin :O)

    VastaaPoista
  2. On se joa aika hyvä. :) Kiitos vaan. Me päästää paikalle vasta iltaisin, kun mies lopettaa työnteon...

    VastaaPoista
  3. Ja me poiketaan erittäin sattunnaisesti kun satutaan ohi kulkemaan :O)

    VastaaPoista
  4. Hurmaava kiehkura takana tuolla teidän silakkaprinsessalla :)

    VastaaPoista
  5. Juu, neidillä on melkoinen hurmauskiehkura :) Se muuten pitää kammata joka aamu...

    VastaaPoista