tiistai 24. heinäkuuta 2012






Silakkainen siirtyi nukkumaan isomman peiton alle. Haikein mielin laskostelin vauvanlakanoita sivummalle. Niille ei enää ole tässä taloudessa tositosi pitkään aikaan käyttöä. Yhdet taidan laittaa talteen odottamaan mahdollisia lapsenlapsia, loput jatkanevat matkaansa tarvitseville.

Löysin viikko sitten lopultakin uudet sandaalit itselleni. Noita mukavampia kenkiä ei varmaan maailmasta löydy. Kylläpä ehdinkin kokeilla monet kengät monessa kenkäkaupassa ennenkuin nuo lopulta osuivat jalkaan ja osoittautuivat aika täydellisiksi.

Terassiprojekti nytkähti taas vähän eteenpäin. Miehen vanhemmat tulivat kyläilemään ja nyt ovat pystypuut paikallaan. Hassua kyllä, nyt taitaa se hankalin ja aikaavievin osuus olla valmiina. Jatko on sitten enemmän pikkunypertelyä ja kevyempää rakentamista. Aika mukavan kokoinen tuosta tuntuu tulevan. Kompakti, mutta ei liian pieni.

Kirsikat alkavat kohta olla poimintakunnossa. Samoin kuin herukat. Mansikoita isompi neiti on saanut mussuttaa omasta penkistään jo jonkin aikaa. Mukavaa. Mies saa tosin huomenna tuoda (taas kerran) kaupasta ämpäreitä marjoja varten. Jotenkin kummasti kaikki poimintaämpärini ovat päätyneet esim betoninsekoitusasioiksi... Seuraavat taidan merkata pääkalloilla ja kauhistuttavilla kertomuksilla siitä, mitä ämpärieni anastaja joutuu kiinni jäädessään kokemaan...

5 kommenttia:

  1. Hei, meilläkin kaikki marjaämpäreiksi varatut ovat joutuneet erinäisiin remppaprojekteihin tai autonpesuämpäreiksi! Ärsyttävää! Ja paras kaikista; mies oli ostanut semmoisen oikean rakennusämpärin, semmoisen mustan ja vahvan. Kesäkeittiön lieden laatoituksen saumausta varten sitten käytti autonpesuämpärinä olleen entisen marjaämpärini... ja mie löysin vasta koko homman jälkeen sen virallisen rakennusämpärin... pitäisiköhän se nyt takavarikoidan marjoille, kun on ihan käyttämätön!?

    Joo, punaherukat näyttävät kypsyvän vauhdilla, toivon että viikonloppuna olisivat poimittavissa. Lähdemme reissuun nimittäin alkuviikosta, enkä haluaisi noita räkäteille jättää... Kirsikasta haaveilen, ihan jo nimeni velvoittamana ;)!

    VastaaPoista
  2. Kukapa sitä omaa, uutta ja hienoa ämpäriään sotkisi. :D Niin muuten, mukavaa nimipäivää. :)

    VastaaPoista
  3. Vähänkö teillä etenee vauhdilla nuo projektit.

    t. nimim. nolo ja laiska

    VastaaPoista
  4. Ihania herkkuja teidän pihassa!

    Muuten, olen ollut ostamassa moniakin kivoja lastenlakanoita ihan vaan huomatakseni, että ne ovat aikuisten koossa olevia. Meillä käytetään vielä vauvakokoista peittoa, enkä sitten ole viitsinyt lakanoita ostaa odottamaankaan. Ehkäpä niitä kivoja saa vielä myöhemminkin, kun siirrymme isojen poikien peittokokoon.

    VastaaPoista
  5. Mua on kans harmittanut tuo, että lastenlakanoiden nimikkeellä myydään isoja pussilakanoita. Mutta olen sitten minäkin jättänyt yleensä ostamatta. Ihan joskus sit on ollut vain pakko, niinkuin esim nyt noiden karhulakanoiden kohdalla. ;)

    VastaaPoista