lauantai 21. heinäkuuta 2012




Ekassa kuvassa lupiinit ja toisessa talikko lupiininjuurakkoa vastaan käydyn taiston jälkeen... Lapio kesti paremmin. Totesin, että lupiinit olivat vallanneet elintilaa isosta penkistä niin paljon, että niiden oli aika lähteä. Haluan kuitenkin katsella myös päivänliljoja ja ne alkoivat olla todella pahasti alakynnessä. Jotta kyllä, lupiinit ovat juuri niin perkeleellisiä elintilavarkaita kuin mitä niiden kerrotaankin olevan. Taidan kaivaa loputkin pihalta vähitellen pois. Kunhan saan uuden talikon.

2 kommenttia:

  1. Lupiini on kyllä taitava tilanviejä ja sinnikko. Pihallamme on myös ollut lupiinia äitini istuttamana, ihan matkamuistona tuotuna. Meillä pohjosessa kun sitä ei kasva vapaasti luonnossa. Hävitetty on pikkuhiljaa pois, kunnes tänä kesänä juuri ajattelin että voisi taas istuttaa lupiinipenkin. Näin se mieli muuttuu :)

    VastaaPoista
  2. Mä päätin just kaivaa mokomat kokonaan pois tukehduttamasta muuta kasvustoa. ;) Voi kerätä tienposkesta maljakkoon, jos moisia siihen tarkoitukseen kaipaan. Täällä kun noita kasvaa riesaksi asti...

    VastaaPoista