torstai 26. heinäkuuta 2012

Terassitalkoot




Meillä jatkuivat rapputalkoot. Talkoolaiset olivat huomattavan reippaita, illalla meillä oli jo pitkästä aikaa ihan oikeat portaat etuovella. Uskomatonta ylellisyyttä. Minä keskityin enemmän muonapuolen hoitamiseen ja lastenhoitoon, onneksi sain siihenkin apua. Mutta tuntuu aika uskomattomalta vuoden verran väliaikaisratkaisua pällisteltyämme, että vihdoin etuporraskin saattaa alkaa näyttää ihmisasumuksen osalta. Sanoinko jo, että on ihanaa, kun on rappuset käytössä?Ja terassi näyttää just mukavan kokoiselta.

Lattiaan valitsimme normaalien lämpökäsiteltyjen ja kyllästettyjen sijaan siperianlehtikuusta. Jotenkin pidän siitä, että se on luonnollista puun väristä. Mielestäni se vain istuu ulkomuodoltaan paremmin vanhan talon tunnelmaan ja toivon, että se harmaantuu aikaa myöden pehmeämmän näköiseksi.


Ainoa ongelma on, että nyt nuo ruskeat ovet huutavat uutta väriä entistäkin kovemmalla äänellä.

3 kommenttia:

  1. Meillä on sisällä keskikerroksen lattiat siperianlehtikuusta, lankkuparkettia. Tykkään, vaikka on aika pehmeää puuta, elämä näkyy, 6 vuoden käytön jälkeen lattia on todella "rustiikkinen". :D

    VastaaPoista
  2. Onnea uusille portaille. :)

    VastaaPoista
  3. Silmukatti:Ihan kiva vaan, jos nuo kulahtavat suht nopsaan vähän vanhan näköisiksi. Ei haittaa ollenkaan.

    Anna? Kiitos. :)

    VastaaPoista