sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Aina kesä Aulangolla
Tänään tuli täyteen kuusi vuotta avioliittoa. Silloin kuusi vuotta sitten oli myös hyvin kuuma ja kaunis päivä. Ei tosin näin tukahduttavaa kuin tänään. Vietimme päivämme Hattulassa ja Aulangolla. Lopuksi piipahdimme vielä Hämeenlinnassa syömässä. Kiitokset Minnalle vinkistä, jonka perusteella keksin, mitä mukavaa voisimme tehdä Silakka mukanamme. Minä olen kyllä käynyt Aulangolla muutamankin kerran, mies ei ikinä. Yhtä lumoava paikka tuo silti oli molemmille. Tällä kertaa ylitin itseni ja kipesin lopultakin näkötornin huipulle. Kun ottaa huomioon, että poden ihan oikeasti reipasta korkeanpaikankammoa, olen aika ylpeä itsestäni.

Matkalla piti piipahtaa syöttämässä Silakka ja ostamassa vähän valokatkaisijoita Metsänkylän navetasta. Mukava paikka oli sekin. Vähän jäivät ne alpakkalankaihanuudet sinne huutelemaan, mutta tällä kertaa olin jyrkkänä itselleni. Kaapeissa on ihan riittävästi ihkulankoja. Niistä voisi pyrkiä eroon ennen seuraavien laatikoiden täyttämistä...

7 kommenttia:

 1. Lämpöiset onnittelut kaikista vuosistanne :)

  VastaaPoista
 2. Just mietittiin, että olikos Martti teidän häissä. Retki kuulostaa oikein mukavalle. Aulanko on niin kaunis paikka ja näkötornista avautuu kaunis maisema. Kapuaminen on jokaisen askelman väärti vaikka reisille se otti. Tiedätkö kuinka monta askelmaa oli?
  Metsäkylän navetta on myös ihana paikka. Voin lämpimästi suositella myös kahvilaa. Suolainen pannukakku on nami ;O)

  VastaaPoista
 3. Ihailtavaa itsekuria alpakoiden kanssa! Ihanan näköinen paikka myöskin. En ole koskaan tainnut käydä. Onnea kuuden vuoden johdosta!

  VastaaPoista
 4. Minna1: Kyllä Martti oli. :) Ja en laskenut askelmia, tuijotin varpaitani liian aktiivisesti, että moiseen olisin kyennyt. ;) Ja juu, mies söi pannarin kahvilassa ja kehui kovasti, oli kyllä muutenkin harvinaisen tunnelmallinen paikka.

  Minna2: Kiitokset ja ehdottomasti kannattaa käydä sekä tuolla Metsänkylän navetalla että Aulangolla, jos vain kohdalle osuu.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnee teille!!! Näyttää ihanalta paikalta, tarvis itsekin joskus piipahtaa katsastamassa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kaarina. Ehdottomasti kannattaa käydä.

  VastaaPoista