sunnuntai 22. heinäkuuta 2012


Jotain Strömsöstä ja siitä, miten ihan ei mennyt.... No joo, vähän oli kokeiluluonteista, ensi kerralla kunnon kivibetonia ja kanaverkkoa tueksi niin eiköhän noita laattoja aikaan saada kuitenkin. 

Tyttö suunnitteli puumajaa etupihalle. Oikeasti tuollainen katto olisi ihana, mutta toisaalta taitaisi kestävyyden kannalta olla parempi tehdä ihan vedenpitävä kate. Sovimme, että rappusista tulee sitten tosi hienot ja värikkäät... Vielä kun jostain löytyisi aikaa rakentaa tuo maja.

3 kommenttia:

  1. Hienoja laatantekeleitä :) Onko nuo tehty satasesta vai kolmikymppisestä? Vai jostain muusta? Ja se kivibetoni, mitäs se on?

    VastaaPoista
  2. Hieno leikkimökki/huvia suunnitteilla S:lla. Ja kaunis on myös vanha huvila jota käytte katsomassa, sillä onhan se harmi, että kaikki vanha puretaan eikä kunnosteta ja säilytetä! Uudet talot on niin persoonattomia ja samanlaisia. Tylsiä.

    VastaaPoista
  3. Tarja: Rehellisesti sanoen:Ei hajuakaan. :D Olipa ämpärinpohjallinen, joka piti kaataa jonnekin. ;)

    Minna: Nykyään aika harvalla on aikaa ja rahaa rakentaa oikeasti omannäköistä taloa. Tehtaiden pikatalot siis rulaavat. Senkin takia olisi kiva, että noita vanhoja, kokonaan käsityönä tehtyinä taloja ymmärrettäisiin arvostaa enemmän.

    VastaaPoista