lauantai 28. heinäkuuta 2012


Päivällä kärräsimme tytön kanssa istuimia terassille ja kokeilimme, miltä siinä oleskelu tuntuu. Testin tulos oli, että oikein mukavalta. Pöytä on vielä kellarissa odottamassa puhdistusta ja pientä tuunailua. Tavoitteena olisi saada sekin lähipäivinä terassikuntoon. Sitten pitäisi vielä päättää, hankinko sen ekotuolin tuonne nurkkaan löhötuoliksi. Kiusaus olisi kyllä kova, koska se on ihan äärettömän mukava istua. Noiden pikkutuolien väripolitikka muuttui, kun tuolit eivät olleetkaan sellaiset auringonkeltaiset, miltä kuvassa näytti, vaan haaleammat. Ostin siis sittenkin kolme tummanharmaata ja vain yhden keltaisen tuolin. Pehmusteet löysin Hemtexin alesta.

Piti oikein tarkistaa taannoin terassisuunnitelmani. Aika samoilla jäljillä taidan edelleen olla, vaikka jotkut jutut ovat vähän muuttuneet. Perusidea on jäljellä. Yksi uusi tarve on jo löytynyt; Pitää löytää jostain koppa pöytäkärryn välihyllylle istuinpehmusteita varten.


Joku tälläinen voisi toimia. Vasemmanpuolinen on Ohlsonilta, oikeanpuoleinen Finnish Design Shopista. Tai sitten tuonne sopisi yksinkertaisesti vanha pärekori, jos moinen sopivasti osuu kohdalle.

Tänään keräsin toisen puoli litraa kirsikoita, perkasin ne kivettömiksi ja pakastin sokeriliemessä. Huomenna taitaa taas olla seuraava puoli litraa odottamassa poimijaa puussa. Tänä vuonna  laitan ainakin pienen annoksen kirsikkalikööriä tekeytymään. Tein joskus likööriä karviaisista ja se oli ihan kielen vievää tavaraa. Kirsikoista ei huonompaa voi tulla. Jääkaapissa on itse asiassa viimevuotinen rommirukku vielä osin odottamassa syömistä. Taidan siivilöidä siitäkin alkoholit talteen ja lisätä vähän sokerilientä. Kirsikkarommi on järjettömän hyvää kaakaon seurana.

2 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana terassi! Ja kirsikoita omassa puussa - olen kateellinen! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan pikkuisen on vielä kesken, mutta valmistui kyllä vauhdilla tuo terassi. :) Ja kaikkein ihaninta on kyllä tuo, että nyt talossa on säällinen sisäänkäynti. ;)

    Juu, kirsikat omasta puusta ovat ihan huippuylellistä. Iloitsen niistä joka vuosi yhtä paljon.

    VastaaPoista