lauantai 14. syyskuuta 2013

Katsokaa ja ihailkaa. Se ainokainen gladioluksenkukkani siirtyi sisään turvaan sateelta muutama päivä sitten ja kylläpä se onkin ollut... Vähän niinkuin vaahtokarkki tai hattara. Ihana.



Ja sitten seuraa melkein paljastus. Joskus kauan sitten kerroin rompetorilta tekemästäni löydöstä. Tänään äitini kaappasi myös pienemmän lapseni mummulaan ja ehdin lopultakin ommella sen verran, että nyt on päiväuni-/löhöilysänky kuosissa. Se löytö oli siis vanhat sairaalan paarit tai jonkinmoinen toimenpidevuode. No, joka tapauksessa olen vallan vakuuttunut siitä, että tuossa on äärimukava lojua ja vaikka vain katsella pihalle. Muukin perhe jakaa vakaumukseni. Toistaiseksi olemme onnistuneet jakamaan vuorot suuremmitta onelmitta. Eiköhän tuossa satunnainen vieraskin ihan mukavat unoset ota. 

Päällyskangas on Ikean tuotantoa, kaivettu kaapista, patja Jyskin alesta, (vinkki: jos tarvitset patjoja halvalle, suosittelen Jyskin aleaikoja), tyynyt Omashop, Hömppämaukka ja Ikea, ja täkki fb-kirppis.

Ompelin myös kolmeen patjanpalaseen päälliset ja tuijottelin harkiten verhoja, mutta ne eivät vielä edistyneet kummemmin. Jospa nekin lähipäivinä. Tämänhetkiset verhot ainakin tahtoisivat kovasti päästä välillä pesulle eikä ikkunakaan taitaisi pienestä kiillottamisesta pahastua...

8 kommenttia:

  1. Hieno löhöilypaikka ja upea gladiolus! Eihän sitä muuten kaikkea voi kerralla tehdä, jotain tarttee jättää ensi viikkoonkin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lopuisi juu tekeminen, jos kaiken tuhlaisi kerralla. ;)

      Poista
  2. Gladiolous on kaunis. Meidän korkeuksilla ne pitää laittaa aikaisin esikasvatukseen että kerkiävät kukkimaan, jos silloinkaan. Pari kevättä touhusin ja sitten luovutin.

    Tuo päiväunipötköttelypaikka näyttää kutsuvalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika aikaisin pitäisi näköjään täälläkin muistaa. Ja minä muistan huonosti. Päiväunipaikka on kutsuva, kutsui tänäänkin...

      Poista
  3. Ihana kukka, kannatti ottaa talteen :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat paarit <3 Tollasen kun löytäs ;) Ei taida olla kovin helppoa! Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Juuei ole paareja kovin usein vastaan osunut. Vahingossa nytkin.

      Poista