sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Joulumielellä

Jotenkin tosiaan mattomietteistä päädyin joulumietteisiin ja joulukuusen mattoa miettimään. Miettiminenkin edistyi sen verran, että virkkailin koeversioita erilaisista tähtimalleista (ihan ohuesta Kotiväki-langasta) ja vieläpä hahmomallia nukkekodin kuusen alle. Ounou. Vielä kun osaisin päättää sopivan värin, valkoinen on ehkä kuitenkin himppasen liian herkkä ja tohon ei sit taas Niinan hyvä ehdotus jätelankavirkkauksesta toimi. Pöh minua. Harmaa vai viininpunainen? 

Vai mahdanko mä olla ihan aavistuksen verran etuajassa ton joulun suhteen? No, seuraavaksi sit ensi vuoden pääsiäiskoristeita miettimään...

4 kommenttia:

 1. Hih, no sääs it ivan vähän jalostit sitä jämälankaideaa.. Oikeesti tollanen iso virkattu tähtimatto olis kyllä älyttömän hieno kuusen alla!! :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon niin kova tyttö jalostamaan. :D Kaikkea, oli tarvetta eli ei. ;)

  VastaaPoista
 3. Tsih. Ai miten niin ajoissa? :D Mutta hei, kunnon luova ihminen kun olet, mitä sitä pidättelemään kun idea tulee! Nuo pitsiliinat ovat kyllä ihania! Mietin tässä taannoin, kuka virkkaava sukulainen haluaisi tehdä meille sellaisen maton. Itse jos tekisin, tulisi siitä kuitenkin aaltomainen, kuten minun pyöreistä virkkailuista aina.

  VastaaPoista
 4. Ne ideat tosiaan jäävät helposti toteuttamatta, jos alkaa pidätellä ja miettiä, että väärä aika. ;)

  Noista pitseistä ei muuten tule niin helposti aaltoilevia, minullakin tulee aaltoja, jos yritän saada aikaiseksi tasaista ympyrää, mutta pitsiliinat ja -matot kyllä suostuvat olemaan kohtuullisen litteitä. :)

  VastaaPoista