keskiviikko 11. huhtikuuta 2012


Kävin pihalla nukuttamassa pienemmän. Telkkäpari ui ja kalkatti kovasti koskessa. Isompi ketsuppinaamani nukkuu sohvalla. Lieväkin vesirokko tuntuu vievän voimat aika tehokkaasti. Vaihdoin tänään lakanat neidin sänkyyn. Pääkallolakanat piti kuulemma laitta (koska ne ovat rock). Iltasin, ennen nukkumaanmenoa pitää aina lukea pikkuisen, varapatjasta on tullut näppärä kirjahylly.

Silakka heitti syksyllä pikkubambin lattialle. Sain vihdoin liimattua sen kasaan.Nyt se on visusti kirjahyllyn ylähyllyllä turvassa heitteleviltä käsiltä. Iltaisin olen Silakan simahdettua virkannut afrikkalaisia kukkia. Niitä on koossa nyt 98 kpl. Vielä on jokunen virkkaamatta ja kirkasväriset langatkin vähissä. Lisää pitäisi hakea jossain vaiheessa.

Mies on tykästynyt kovasti "uuteen" työtuoliinsa. Niin minäkin. Se sopii huoneeseen niin väritykseltään kuin kooltankin paremmin kuin hyvin. Kannatti kantaa se kotiin ja hankkia reitensä täyten mustelmia, jotka eivät ole vieläkään täysin parantuneet.

Sitten kun tuo isompi herää päiväunilta, aloittelemme askarteluprojektia. Neiti itse pyysi. Tauti alkaa olla siinä vaiheessa, että ihan pelkkä makoilu taitaa käydä tylsäksi. Nyt menen kaivamaan askartelutarpeet esille. Meillä kuulemma ommellaan pehmoleluja.

4 kommenttia:

 1. Hei, hienosti olet saanut bambin kasatuksi :)

  VastaaPoista
 2. Juu, onneksi se lohkesi nätisti vain muutamaan palaan. Oli helppo liimata kasaan.

  VastaaPoista
 3. Ja nythän mä vasta hokasin, että teillä on toi vähänkö ihana pesukarhutyyny jonka hankkimisessa mä legendaarisesti hitailin!! :)

  VastaaPoista
 4. Mä olin kerrankin sairaan nopea ja onnistuin jopa saamaan sen. ;)

  VastaaPoista